≫ 

9 vežbi koje su mnogo bolje za oblikovanje zadnjice od čučnjeva (VIDEO)

Svi znaju da čučnjevi mogu da dovedu izgled zadnjice do savršenstva

  • 0

Problem kod čučnjeva koji su odlični za oblikovanje zadnjice je u tome što oni oblikuju guzu ali iz specifičnog ugla zbog čega je neophodno ovu vežbu malo “začiniti”.

Snažne žene su seksi: 10 prelepih bodibilderki koje morate da pratite na Instagramu (FOTO)

Postoji nebrojeno mnogo varijanti čučnjeva koje možete da isprobate pored standardnih, koji u kombinaciji bacaju klasične čučnjeve u senku. Ako ste rešile da opasno zaoblite vašu guzu, ovo su neke od vežbi koje su mnogo bolje od klasičnih čučnjeva. Svaku od sledećih vežbi treba raditi 45 sekundi do minut za svaku stranu i ponoviti krug ovih vežbi tri puta kako biste osetile da vaši mišići zaista rade.

Oblikujte vašu zadnjicu uz vežbe koje su mnogo bolje od kalsičnih čučnjeva. Foto: Pixabay.com

Most sa jednom nogom je prva vežba koja će zagrejati mišiće gluteusa i nogu, a Boga mi  stomaka. “Položaj hidranta” je malo smešan, ali veoma efikasan za zatezanje svima nama omiljenih mišića. Vežba u kojoj nogama “crtamo dugu” izvajaće mišiće gluteusa tako da će se svi okretati za vama.

Uvrnuti iskorak je kombinacija popularnih čučnjeva i iskoraka, samo što im je dodat i šut koji dodatno isteže mišiće. Sumo čučanj sa podignutom petom staviće veće opterećenje na jednu nogu, pa nakon promene na drugu i tako aktivirati mišiće celih nogu ne samo gluteusa. Izdržaj je vežba za celo telo, a ukoliko podižete jednu pa drugu nogu tokom ove vežbe dodatno ćete oblikovati vašu zadnjicu.

Neka vam ovog leta svi na plaži zavide na izvajanoj guzi. Foto: Pixabay.com

Mrtvo dizanje jednom nogom je kombinacija dve poznate vežbe samo što ovde radite sa vašom težinom, a ova vežba odlična je i za razgibanost ukoliko ne možete da dotaknete pod rukama kada se savijete. Sumo čučanj sa naizmeničnim podizanjem pete je još jedna zanimljiva kombinacija koja dosadnu vežbu pretvara u zabavu. Odlične rezultate možete da postignete i uz klasične sumo čučnjeve, ali verujemo da ćete i njih na kraju učiniti zanimljivima.

Ovih osam različitih vežbi ponovite u intervalu od 45 sekundi do minut za svaku stranu u tri serije. Rezultati će i vas i one koji vas sretnu na ulici ili plaži ostaviti bez teksta.

(Telegraf.rs/

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA