≫ 

6 godina je nosila korset i napokon pokazala sliku koja pokazuje koliko joj se struk stanjio (FOTO)

Svi znaju da su idealne ženske mere 60-90-60, a šta se dešava ako struk postane toliko tanak da jedva doseže 40 centimetara u obimu?

  • 0

Žena opsednuta korsetima je počela da nosi ovaj odevni komad u nadi da će poboljšati svoje držanje, a sada je završila svoju šestogodišnju odiseju sa strukom koji je širok 40 centimetara.

5 saveta za zdravu ishranu koji vam neće isprazniti sve džepove

Sara Vejt (42) iz Oregona, SAD, je svakodnevno nosila korset po 20 sati. Prvi put je obukla korset u 2012.-oj godini, sa nadom da će on popraviti njeno vrlo loše telesno držanje, ali nije imala pojma da če tako otpočeti svoju fascinaciju korsetima. Nakon šest godina Sarin struk je postao upola uži nego što je bio ranije. Sarino telo je konačno dobilo izgled peščanog sata, a ona se odmah "zaljubila" u svoj novi izgled.

Prvi Sarin korset je imao struk širok oko 61 centimetar, što znači da je ona u obimu svog struka izgubila 20 centimetara. Kako se brzo "zaljubila" u korsete počela je da ih nosi po 20 sati dnevno, a obukla ga je i nekoliko dana nakon što je rodila ćerku.

- Osećala sam se odmah seksi, samo nekoliko centimetara u struku može da napravi veliku razliku. Kada sam probala prvi korset osećala sam se jako neprijatno, trebalo mi je vremena da se naviknem. Korset čini telo krutim, ali postepeno počinje da odgovara telu, pa ono telo počinje da se uklapa u korset - kaže Sara.

Prvi Sarin korset je imao struk širok oko 61 centimetar Foto: Profimedia/Media Drum World

Sara je veliki ljubitelj "body arta", a intezivnoo nošenje korseta je počela kao umetnički čin.

- Većinu vremena provodim u korsetu sa strukom od 45 centimetara, ali nedavno sam počela da nosim i korsete sa strukom od samo 40 centimetara. Imam 14 korseta sa različitim obimima struka, neki su standardizovani, ali su polu-prilagođeni. Imam i nekoliko zanimljivih starinskih korseta koje sam kupila iz radoznalosti, iako još uvek mogu da se nose. - kaže Sara.

Najduže vreme koje je Sara neprekidno provela u korsetu je bilo 24 sata. Tokom dana ona nosi kratki stezni korset, jer on omogućava veću pokretljivost. Sara može da se kreće u korsetima, ali ne može da trči dok ih nosi.

Sara ima četverogodišnju ćerku, Kestrel, a korset jedino nije nosila za vreme trudnoće. Nekoliko dana posle porođaja ga je opet obukla. S obzirom na to koliko se njeno telo promenilo, ona mora da se navuikava na svoj novi izgled bez korseta.

- Zaista sam zaljubljena u korsete, mislim da ću ih nositi uvek. - kaže Sara.

Sara voli način na koji je stezanje promenilo oblik njenog tela, pa čak i kako je nošenje korseta olakšalo anksioznost sa kojom se tako dugo borila.

Sada Sarin sima 40 centimetara u obimu Foto: Profimedia/Media Drum World

VIDEO: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina

(Telegraf.rs / Izvor: dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA