Prevarila je muža, a onda se on smuvao sa njenim ljubavnikom i sada svi žive zajedno!

Ovo je neobična priča o dva muškarca i ženi, koji odlično funkcionišu utroje

  • 6

Kada sam upoznala svog supruga Petra imala sam 23, a on 28 godina. Čekali smo na sto u jednom u restoranu i tako smo uspostavili prvi kontakt. Od početka sam znala da je biseksualac, tačnije kada smo se smuvali, bio je u vezi sa muškarcem.

DEJANA JE MOLILA SVOG MUŽA DA SE VENČAJU SA VRELOM PLAVUŠOM: Sada spavaju svo troje zajedno, evo kako im izgleda seks (FOTO) (VIDEO)

Posvađale su se a onda je odlučila da se osveti drugarici, POSLALA JE NJENOM DEČKU FOTKE KAD SU IMALE TROJKU! (FOTO)

O čemu muškarci stvarno maštaju u seksu

U početku sam bila veoma skeptična po pitanju ove veze. Mislila sam da je gej ako mu se sviđaju muškarci. Prijatelji su me ubeđivali da treba da prekinem da se viđam sa njim, ali od trenutka kada me je poljubio i način kako se odnosio prema mom telu, znala sam da ga privlače i žene - u ovom slučaju ja.

U međuvremenu Petar je raskinuo sa svojim tadašnjim dečkom i počeli smo da se zabavljamo. Ipak, uvek je govorio da ne želi da se odrekne činjenice da ga privlači isti pol, što meni nije predstavljalo problem. Počeli smo da živimo zajedno tri meseca kasnije, a posle pola godine pristali smo na otvoreni odnos sa određenim pravilima. Prvenstveno morali smo uvek da kažemo drugoj osobi kuda i sa kime idemo. Imali smo punu slobodu, ali ne i tajne.

Foto-ilustracija: Profimedia

Sa takvim poverenjem i transparentnošću, imali smo puno avantura sa drugim ljudima. Imala sam nekoliko iskustava sa ženama i iako je bilo zabavno, susreti su me nagovorili da uglavnom želim da budem sa muškarcima - ponekad i sa više njih. Prvi put kada smo Petar i ja imali seks sa drugim čovekom, bilo je čudno kada sam ga videla kako se spušta na čoveka.

Posle tri godine zabavljanja i istraživanja, Petar me je iznenadio prstenom. Odlučili smo da budemo zajedno sa drugim ljudima i usporimo tradicionalnu vezu. Znala sam da će posle ovakve promene stvari teže funkcionisati, ali smo se preselili u novi grad i odlučili da se malo smirimo.

Prve dve godine našeg braka bile su prilično beznačajne: radili smo, putovali zajedno i nastavili da imamo sjajan seks.

Onda sam upoznala Olivera

Oliver je bio smešan i veoma zavodljiv. Jedne noći smo prešli granicu i poljubili se. Rekla sam suprugu za to i on nije imao ništa protiv ako mi se sviđa i želim da budem s njim. Ono što nisam očekivala je da će se njih dvojica upustiti u emotivnu i fizičku vezu.

Kada sam prvi put imala seks sa Oliverom, predložila sam mu da izađemo sa mojim mužem. Na sastanku sam primetila da između njih postoji hemija. Imali smo trojku, koja je istovremeno bila prijatna i čudna. Kada su se njih dvoje poljubili, odmah sam primetila da tu može biti nečeg više.

Posle te noći osećala sam se prilično nesigurno. Šta ako Petar više voli Olivera od mene? Uprkos tome, počeli smo da se družimo, a to nije bio samo seks. Gledali smo filmove, išli na piknike u parku i počeli smo da razvijamo sopstveni ritam zajedničkog života. Posle nekoliko meseci počeli smo da prijtaljima predstavljamo Olivera kao "našeg dečka".

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Mnogi su se pitali kakav je to naš život, a on je uglavnom bio normalan. Petar i ja smo išli na posao, vraćali se kući, išli na večeru zajedno kada smo mogli. Sa Oliverom smo išli na piće, vikendom na žurke.

Ne mislim da delim supruga sa nekim, baš naprotiv, osećam da u isto vreme imam ljubav i prijatelja.  Ova dva momka me obožavaju, i niko od nas ne mora da se skriva ili vara da bi naš seksualni život bio uzbudljiv. Mogla sam da se povežem sa drugim ljudima ako želim, ali sada samo uživam u stvarima onako kakve jesu. Što se tiče Olivera, on se ponekad viđa sa i druge ljude, i mi ne mamo problem sa tim.

Naravno, s vremena na vreme se osećam nesigurno, kao prošle nedelje kada sam se vratila kući sa putovanja i pronašla Petra i Olivera u krevetu zajedno kako gledajući Netflix. Nisam bila ljubomoran jer su imali seks, već što su bili intimni.

Petar i ja nemamo tradicionalni brak, ali ovaj funkcioniše. Sve dok smo svi srećni, Petar i ja nemamo planova da prestanemo da viđamo Olivera. Nismo sigurni da li ćemo još imati decu, ali ako ikada budemo imali, ubeđena sam da će Oskar biti neverovatan ujak!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA