"Madalinasword" i ovaj put ima snažnu poruku za sve žene (FOTO)

Posegnuo je rukom ka mojoj kosi, ali sam instiktivno izbegla njegov dodir kao nešto što će mi naneti veliki bol ako ga prihvatim. Ipak ga je onaj mračni, najdublji deo priželjkivao

  • 0

Ova devojka poslednjih meseci je najpopularnija blogerka u Srbiji, a njeni emotivni postovi gađaju pravo u srce svaku ženu. Ona se na svom Instagram profilu potpisuje kao Madalinasword i ima svakim danom sve više pratilaca.

Mlada blogerka ohrabrila žene i oduševila Srbiju: U ovim rečima će se pronaći 99 odsto dama

"Kako sam lakoverno pomislila da ću moći da odem. Kako sam naivno pomislila da će mi čovek kao on dozvoliti da spakujem svoje kofere i kažem mu zbogom tek tako.

- Našao sam te. Nije bilo lako ali jesam.

- Kako? Kako si me zaboga našao? Osmehnuo se, ili pokušao da se osmehne.

- Vidiš bilo je baš lako. Prvo sam razmislio u kojem gradu na svetu bi živela kada bi morala da počneš ispočetka. Znao sam da bi od svih mesta na svetu izabrala Pariz.

Ta devojčica u tebi koja ga sanja čitavog zivota kroz svoj romantičan, zaljubljenički način naterala bi te da bez razmisljanja kupiš kartu u jednom pravcu. Ali sam ubrzo shvatio da si u međuvremenu postala žena. Žena koja ne preza ni od čega, pa ni mene. Ta žena je znala da cu te tamo prvo potražiti, jer je od mene naučila sve sto zna o igri na prljavo.

Foto: pixabay.com

Posegnuo je rukom ka mojoj kosi, ali sam instiktivno izbegla njegov dodir kao nešto što će mi naneti veliki bol ako ga prihvatim. Ipak ga je onaj mračni, najdublji deo priželjkivao. Mazohista u meni je bila sada bila budna i želela je da mu skoči u zagrljaj.

- Ne! - vikala sam na nju. Više ne donosiš odluke koje su nas zamalo koštale glave.

- Te sam razmislio, nastavio je a izraz njegovog lica mi je otkrivao da je slutio moju unutrašnju borbu. Ali dobro razmislio i rekao Huanu da idemo u Barselonu. Znao sam da cu te ovde naći.Oborila sam pogled zamišljajuci pobedonosni izraz na njegovom licu. Sklonio je pramen kose koji mi je pao preko čela.

-Pogledaj me. Rekao je nekako zapovednički i molećivo u isto vreme. Nisam želela da mu pružim to zadovoljstvo.

- Kada ćeš dođavola naučiti da ti taj inat ništa dobro neće doneti! Zgrabio me je za bradu i podigao lice ka njegovom. Kada su nam se pogledi napokon sreli, sav bes i očaj iz njegovih očiju su se istopili.

Foto-ilustracija: Pixabay

- Znao sam da će ti trebati novac, jer si bila dovoljno glupa da ne uzmeš ništa. Znao sam i da ćeš želeti da ostaneš neprimetna i sve sto je trebalo da uradim je da nađem živopisan mali kraj sa starim zgradama i prašnjavim stanovima u potkrovlju koje si oduvek nalazila izričito romantičnim. Rugao mi se likujući. A ja sam ga zbog toga mrzela jos više.

- Možda bi moja potraga i potrajala par dana da mi se prošle noci nije posrećilo. Vidiš seo sam u lokalni restoran da nešto pojedem kada sam slučajno načuo razgovor dva momka. Pričali su o prelepoj konobarici u pabu, tu niz ulicu, koja se skoro doselila. Nazivali su te Marijom, pametno to ti priznajem - promeniti ime za svaki slučaj, ali kada su u pijanom zanosu govorili o njenim plavim očima, dugim loknama i punim usnama znao sam da sam te pronašao. I evo me, ponovo držim tvoje lice u rukama, a ti kao da nisi srećna što me vidiš. Ispitivao me je pogledom, čekao strah, kajanje...nije ga bilo. Ne ovog puta. Oslobodila sam se njegove šake i uspravila.

-Ne vraćam se sa tobom. Pogledao me je pažljivo od glave do pete, stisnuvši šake u pesnice. Nije vredelo. I dalje me nije plašio, nije više imao tu moć.

- Izgleda da ti Barselona prija. Lepša si nego ikada. Nasmejao se. Bio je to odlučan, hladan, po malo zastrašujući smeh. Smeh čoveka koji je sateran u ćošak i sve što mu preostaje je da napadne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA