10 znakova da ON želi raskid, ali se PLAŠI DA VAM KAŽE

Razmislite dobro, ovo su situacije koje ne smete da ignorišite

  • 4

Muškarci su ponekad kukavice koje ne smeju da priznaju i kažu vam da nisu više srećni u vezi. Ako ne osećate više ljubav i nežnost, partner je konstantno nesrećan i nervozan, možda je vreme da se suočite sa istinom.

3 načina da prepoznate da li ste u vezi sa psihopatom - od žene koja je bila udata za jednog

HOROSKOP OTKRIVA: Sa ovim znakovima se nikako ne zabavljajte jer ćete opasno zažaliti

Ova 4 znaka nikada neće imati sreće u ljubavi i osuđeni su da zauvek budu sami

U takvim situacijama ne želimo da priznamo da je došlo vreme za rastanak, stalno tražimo opravdanja za voljenu osobu i promenu ponašanja pripusujemo nekim drugim stvarima.

Umesto da realno sagledamo situaciju, probleme guramo pod tepih, što samo dodatno pogoršava stvari.  Ipak neke simptome nemoguće je opravdati i veoma jasno ukazuju da on više ne želi da bude deo vašeg života.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo su znaci koje ne smete da ignorišite:

1. Povlači se u sebe i ne komunicira

Morate da budete privatni detektiv kako biste izvukli neku informaciju iz njega. Slaba komunikacija je posledica ako neko nije zadovoljan vezom. Ako vaš partner počne da se ponaša ovako, trebalo bi da budete zabrinuti.

2. Obigravate oko njega

Vreme je da se suočiš sa realnošću ako moraš stalno da budeš sa njim, obigravaš oko njega iz straha da te ne napusti. Ako na sve načine pokušavaš da ga zadržiš, onda je vezi došao kraj.

3. Svađa se i kritikuje vas za svaku glupost

Postoje samo dva razloga zašto bi čovek to učinio nekome: ili zlostavljač koji te mrzi ili na ovaj način pokušava da se udalji od vas. Primećujete da je stalno uznemiren i iznerviran. Doduše ovo bi moglo da bude posledica depresije, ali i znak da zaista nije srećan što je sa vama.  U svakom slučaju, najbolje je pustiti ga ode, jer stvari će samo delovati gore i gore.

4. Ne možete da privučete njegovu pažnju

Muškarci su uvek naklonjeni ženama koje ih privlače i sa kojima su srećni. Ako bukvalno moraš da ga primoraš ili još gore moliš da bude sretan sa vama, onda tu nešto ne funkcioniše. Ovo je jedan od znakova da želi da raskine sa vama i da je veza u ozbiljnom problemu.

5. Više se osećate usamljeno kad ste s njim, nego bez njega

Poznat vam je ovaj osećaj? Ovde nama šta da se doda. Ne samo da se on "ohladio", već ste i vi izgubili intetresovanje za njega. U ovakvim situacijama, kraj je veoma blizu i vezu je nemoguće spasiti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

6. Prestao je da vas zove na večere i svadbe

Uvek vas je vodio na radne večere ili venčanja prijatelja, ali sada se to promenilo. Muškarci ovo obično rade kada žele da vas izbace iz društvenog života što na kraju rezultira raskidom.

7. Pravi neslane šale

Stalno se šali i spominje raskid ili razvod kada deca odrastu i završe školovanje. Imajte na umu da u šali ima dosta istine i kada se šali sa ovakvim stvarima, često i razmišlja o tome. Ovo je znak da nije zadovoljan sa životom koji ima sa vama i da želi da ode.

8. Deluje odsutno i stalno proverava mobilni telefon

Da li ste nekada bili na zabavi na kojoj stvarno niste želeli da odete i iz dosade uzmete mobilni telefon kako biste proverili vesti ili šta se dešava na društvenom mrežama? Pokušali ste na sve načine da pronađete izgovor da ne odete, ali niste uspeli. Ovde je ista stvar, samo što je umesto zabave u pitanju veza.

9. Ogovara vas iza leđa

Primetili ste da vas ismeva i govori užasne stvari dok nije u vašem prisustvu. Ovo je jedan od znakova koji vam govore da morate odmah da raskinete. On nema poštovanje prema tebi ili se oseća nesrećno i zarobljeno u vezi, ali se plaši da vam kaže istinu.

10. Ponašanje promenili i njegovi prijatelji

Ako su njegovi prijatelji uvek bili ljubazni prema tebi, ali onda su odjednom ohladili i promenili ponašanje. Ovo ukazuje na to da je vaš partner možda rekao neke prilično užasne stvari o vama, posebno o stanju vaše veze.

Ovo je prilično loš znak, jer ne možete da uradite ništa kako biste stvari vratili na prezhodno stanje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ami

    9. avgust 2017 | 20:20

    Pa ako ne moze da otvoreno razgovara sa vama to znaci da nije odgovorna ili zrela licnost i da vas ne zasluzuje. Neke od nas imaju srecu da poljube jednu zabu-i da se pretvori u princa a,nekad je zaba samo ZABA.

  • Boom

    9. avgust 2017 | 19:10

    Ne palite ove klinke,poverovace.

  • &

    9. avgust 2017 | 23:29

    Cega se plasi? Ko zeli raskid samo napred...bolje sto pre nego da se muce obe strane.Ako neko ne zeli mene, sta ce mi...pun grad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA