5 NAJGORIH vrsta parova čiji RASKID svi priželjkuju - da li ste i vi među njima?

Ljubav je prelepa stvar i videti neki par koji uživa u njoj je pravo zadovoljstvo - sem u ovim slučajevima

  • 0

Ali, neki ljudi preteruju i pretvaraju ljubav u pravo mučenje za one koji posmatraju sa strane njihovo ponašanje i odnos.

Rekla je svim bivšim simpatijama da ih voli preko poruka, a njihovi odgovori su je ostavili bez teksta

HOROSKOP OTKRIVA koji znakovi će imati seks sa prijateljem

8 znakova koji JASNO GOVORE da ste u vezi sa PSIHOPATOM

Ne govorimo to zato što smo ljubomorni i zavidimo im na njihovoj sreći, već zato što sledećih pet vrsta parova pojam veze prikazuju na skroz pogrešan način.

Stalno u kontaktu

Čuli su se pre pet minuta, pa sada razmenjuju glasovne poruke na WhatsApp-u, a onda će se ponovo za dva minuta pozvati. Biti zaljubljen je super stvar, ali ovo već šalje signale psihoze.

Foto: Pixabay.com

Vezani pupčanom vrpcom

Ne mogu nijednu odluku da donesu bez da konsultuju ono drugo. Oboje misle da bez druge polovine nisu kompletni, a donošenje odluke bez saglasnosti druge strane ne dolazi u obzir.

Facebook parovi

Oni bez prestanka svoju vezu reklamiraju na društvenim mrežama i ne daj Bože da neko pomilsi da oni nisu savršen par. Vrlo je verovatno da u virtuelnom svetu izgledaju savršeno, a u stvarnom su kao stranci.

Foto: Pixabay

Cimeri

Seksualni život im je ravan nuli, a počeli su i da liče jedno na drugo koliko dugo žive zajedno. U vezi su iz navike, a svađaju se kao brat i sestra i zagorčavaju život svima oko sebe.

Oni žive vlastitu sapunicu

Sve je za njih drama, od dogovora za izlazak do važnih životnih pitanja. Sve je razlog za svađu, a hrani ih pažnja publike koju drama nešto posebno i ne zanima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA