≫ 

Dnevno su jeli preko 8.000 kalorija, a onda su napravili 3 promene zbog kojih su zajedno izgubili 181 kilogram za 1 godinu (FOTO)

Ljubav ne zna za godine, a ni višak kilograma ne predstavlja neku prepreku

  • 1

Žena koja je uspela da smrša 137 kilograma za samo 18 meseci, odlučila je da sa svima proslavi njen neverovatan uspeh i podeli sliku sa svojim suprugom koja pokazuje koliko je njihova ljubav jaka.

Ljubavni horoskop otkriva zašto će vas svaki znak prevariti - i kako to da sprečite

Pre dve godine Lexi Reed (26) bila je teška 219 kilograma, a njen muž Deni 127 kilograma. Pre nego su se u januaru 2016. godine odlučili da krenu na put mršavljenja on nikada nije mogao da je uzme u naručje sa takvom lakoćom.

Objavila je sliku na svom Instagram profilu pre nego je počela da mršavi i sliku na kojoj je Deni ponosno drži u naručju. Par je i nakon gubitka na desetine kilograma i dalje u ljubavi i vole se kao i pre.

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Leksi je objasnila da su oni zajedno doneli odluku za doček 2016. godine da jednom za svagda izgube neželjene kilograme.

-Nismo imali plan obroka, operacije, lične trenere, ali smo imali jedno drugo i uzajamnu motivaciju da vežbamo svakog dana. Hteli smo da budemo roditelji u budućnosti, ali i da imamo dug zajednički život, napisala je.

A post shared by Lexiiii (@fatgirlfedup) on

Dodala je da nisu mogli da zamisle da će za šest meseci njihovog novog režima da od njih napravi potpuno novi par.

-Mi jesmo izgubili na težini, ali smo postali bliži. Kilogram po kilogram, korak po korak, dan za danom, mi smo transformisali naše živote i oblikovali tela u ljude kakvi smo uvek hteli da budemo, napisala je Leksi.

Na instagramu je pored svoje slike transformacije napisala pismo zahvalnosti svom suprugu.

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

-Ovaj čovek je pored mene poslednjih 10 godina i ophodi se prema meni isto i sa 220 kilograma i sada sa 82 kilograma. Mi svi zaslužujemo da živimo život ispunjen ljubavlju i da imamo ljude oko sebe koji će životu dati smisao. Nadamo se da će i drugi čuti našu priču i odlučiti da ne odustaju, napisala je.

Par je odlučio da smrša i izbaci nezdravu hranu. Zamenili su brzu hranu domaćom i počeli su da idu u teretanu 5 do 6 puta nedeljno. Leksi je počela da ide i na časove Zumbe, piše Daily Dail.. Redovno kači postove na Instargam profil na kome joj pratioci postavljaju mnoga pitanja. Jedan od njih hteo je da zna šta je ona to rekla sebi na samom početku procesa.

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

-Sutra je prvi dan ostatka tvog života. Hoćeš li samo nastaviti da pričaš o gubitku težine ili ćeš uraditi nešto povodom toga. Nema više izgovora. Nema više straha. Ne moraš ovako da živiš do kraja života. Ti si odgovorna za svoju budućnost, zato idi u tu teretanu i pokaži svima koji sumnjaju u tebe od čega si napravljena. Dokaži im da greše i uradi to jednom za uvek, odgovorila je Leksi.

Otkrila je da joj je novi cilj da do kraja godine smrša još 3 kilograma.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. decembar 2017 | 12:37

    Lijepa priča😊 Uvijek u životu treba biti uporan i ne odustati od svojih snova i želja jer je sve moguće😊 A i ovo je dokaz da za pravu ljubav nema nikakve prepreke. Jer kada nekoga voliš,voliš ga zbog onoga šta je,zbog onoga iznutra❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA