Da, moje butine su debele i guza mi je velika, a moj mišićavi dečko me voli zbog toga - brutalan odgovor "krupne" devojke kojoj su rekli da ne zaslužuje seksi momka (FOTO)

Da, moje butine su debele i guza mi je velika, ali on me voli zbog toga! Punačka žena otkriva kako odoleva svima koji je napadaju jer je udata za "pravog Apolona"

  • 3

Poznata blogerka i lajf kouč iz Vinskonsina, otkriva kakav joj je život nakon ljubomornih i zlih kritika jer je udata za "gospodina savšenog". Džena Kučer (29) je udata za Drua Kučera i na svoj Instagram profil često postavlja fotografije koje prikazuju koliko su njih dvoje srećni zajedno. Ipak, ona sebe opisuje kao damu sa "oblinama".

Šta znači reč AMIN? Svi je koriste, a malo ko zna šta ona zapravo znači

Ova dama sa oblinama je zapravo udata za gospodina koji ima perfektno telo, na kom bi mu pozavideli i brojni glumci. Džena je primala brojne poruke na račun svog izgleda, ali jedna ju je posebno posramila "ne možemo da verujemo da si uspela da nađeš momka koji izgleda kao Dru". Ona je tada izjavila da joj ništa nije poljuljalo samopouzdanje kao ta poruka.

Batica dijeta: Smišljena je kako bi izgledali dobro goli, a traje 30 dana

Kao odgovor na te zle komentare, Džena je na Instagramu počela da objavljuje zajedničke fotografije koje pokazuju koliko je njen brak srećan. Prva u nizu fotografija je bila sa Havaja, na kojoj su oboje nosili kupaće kostime.

- Taj čovek u poslednjih deset godina prihvata svaku moju oblinu, svaki kilogram i svaku neravninu. Uvek me podseća da sam lepa, čak ni kada sama ne mislim tako. - napisala je Džena uz fotografiju.

 
A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

- Pa da, moje butine su debele, ruke velike, aguza ogromna, ali za njega postoji nešto više u meni, a ja sam izabrala čoveka koji može da se nosi sa time koliko me ima. - kaže Džena.

Nakon ovakvih postova, Džena je dobila više od 40.000 lajkova i vie od 2.000 komentara, za samo nedelju dana. Većina komentara je bila saosećajna i nadahnuta zahvalnošću. Jedan komentar je glasio "Bože, prelepa si. On je pravi srećnik što te ima".

Ovako izgledaju Džena i njen suprug:

- Trudila sam se da volim svoje telo jer sam bila gimnastićarka u mladosti. Mislim da je najveći strah žena da će telo da im se promeni, ali na kraju i nije tako strašno. - kaže Džena.

Džena kaže da ona i njen suprug rade zajedno na vežbanju, idu zajedno na jogu i fitnes, i da kada fotografije sebe koje želi da izbriše, on je uvek podseti koliko je lepa i da ne treba da to radi.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. mart 2018 | 19:32

    Ukusi su različiti, a tom momku se mozda svidjaju više devojke, koje ima za šta da uhvatiš. Podrzavam i nju i njega.

  • sloga

    19. mart 2018 | 11:47

    Ma laze te!

  • Тодорић

    20. mart 2018 | 07:44

    Мушкарци примете каква им је жена тек када престану да је воле,а престану да је воле када она не показује да је он цео њен свет...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA