Film u kome će uživati cela porodica "Mali veseljak: brod spasilac" u bioskopima od 1. februara (FOTO) (VIDEO)

"Mali veseljak: brod spasilac" je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spašava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja

  • 5

Svi koji su voleli čuveni kratkometražni animirani film "Mali remorker", uživaće i u dugometražnom ostvarenju "Mali veseljak: brod spasilac",  koji 1. februara pravo iz Norveške stiže u bioskope širom Srbije.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili mladi glumac Miloš Klanšček, poznat po ulozi Gojka u televizijskoj seriji "Sinđelići", i mladi pevač i učesnik ovogodišnje Beovizije, Igor Lazarević, koji je svoj talenat prvi put pokazao 2015. godine u Pinkovim zvezdicama.

Foto: Promo

"Mali veseljak: brod spasilac" je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spašava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi "Elijas: Mali brod spasilac", koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Foto: Promo

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da počne da radi u velikoj luci. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć od starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande.

Porodični film "Mali veseljak: brod spasilac", koji nosi univerzalnu poruku namenjenu svim generacijama, naći će se pred domaćom publikom od 1. ferbuara, sinhronizovan na srpski jezik.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. januar 2018 | 19:21

    Crtani za sva vremena. Mali Veseljak...

  • Живојин

    29. januar 2018 | 17:25

    Ја сам гледао тај цртани и јако је леп .

  • Detinjstvo

    30. januar 2018 | 01:18

    Deca nazalost gledaju danasnje nakaze...eh Moj Veseljace..mi smo imali nekada a danasnja deca nikada nazalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA