≫ 

Život joj se u sekundi pretvorio u pakao - bila je najlepša studentkinja, a danas je potpuno neprepoznatljiva nakon teške saobraćajne nesreće (FOTO) (VIDEO)

Često se suočimo sa surovom istinom da život piše romane i da se ponekad u deliću sekunde sve promeni i postane pravi košmar

  • 2

Tako nešto se desilo i Mariij Lebedevoj koja je bila najpoznatija kao najlepša studentkinja na univerzitetu, sve do momenta kada je doživela tešku saobraćajnu nesreću posle koje je izgubila vid i up otpunosti promenila fizički izgled.

22 godine nije ostarila ni dan! Kineska voditeljka ostavila svet u čudu - viđaju je svaki dan, a niko nije primetio da se ne menja (FOTO)

Nesreća se dogodila 2016. godine kada se njen dečko u momentu ljutnje zakucao u drugi automobil prošavši na crveno svetlo na semaforu.

A post shared by Ирина Капустина (@kapustinairina__) on

Ova 23-godišnja devojka nadala se da će postati advokat, ali joj se život promenio u pravi pakao nakon nesreće u kojoj je uspela da preživi zahvaljujući vazdušnim jastucima. Sada je rešila da slikama pre i posle nesreće privuče pažnju javnosti u nadi da će pronaći lekara koji može da joj pomogne i da prikupi novac neophodan za lečenje.

A post shared by Ирина Капустина (@kapustinairina__) on

Sada njeni prijatelji kažu da ne mogu da je prepoznaju. Ima poteškoća da se seti svega što se dešavalo proteklih dve godine, jer je u nesreći doživela oštećenje mozga, kao i kičme, a bila je u komi 10 dana.

Dečko sa kojim je doživela nesreću bio je besan na nju jer je kasnila pola sata od dogovorenog vremena. Bili su zajedno 4 godine. Prošao je na crveno vozeći 80km/h. Ona je jedina bila povređena, a kasnije je tužila dečka zbog troškova lečenja koji su iznosili preko 14.000 evra.

- Nije bio uz mene kada mi je trebala njegova podrška. Rekao je da sam kriva za nesreću koliko i on, a to mi ne deluje kao da se kaje zbog toga. Nije se pokajao ni izvinio, rekla je Marija.

Mnogi prijatelji su je se odrekli kada se ugojila i izgubila stari izgled, ali kaže da je tek sada svesna kako nije ni imala prave prijatelje. Žao joj je što je morala da se povuče iz svega iako je volela da trči i igra. Najviše joj nedostaje njena sloboda i nezavisnost jer se oseća slepo kada se kreće uz pomoć štapa.

A post shared by Ирина Капустина (@kapustinairina__) on

- Mogu da čujem kako me ljudi sažaljevaju, pogotovo starice. Osećam se kao da sam defektna. Čujem bolje nego pre nesreće i to mi smeta jer čujem mnogo toga što ne želim, dodala je.

Odbija da se slomi i sada ima novi cilj – želi da bude stjuardesa. Trenutno je podvrgnuta eksperimentalnom tretmanu matičnim ćelijama, ali je lečenje jako skupo. Nakon mnogo pokušaja da joj vrate vid i smanje bol, njena porodica traži nove načine da joj pruže medicinsku pomoć i pomognu joj u oporavku.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    14. mart 2018 | 15:00

    Tužno.

  • Devojka

    14. mart 2018 | 21:58

    Lepa moja devojko,zelim ti brz oporavak! Izaci ces mnogo pametnija i jaca iz ove bitke,lepa si i dalje...neke stvari se desavaju sa razlogom! Samo Bog moze pravedno da sudi i niko vise! Taj decko i ti prijatelji nisu vredni pomena.... Srecnooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA