≫ 

Krf, Lefkada, Parga, Skijatos, Krit – Popust 150 evra po osobi (FOTO)

Avion + transfer + smeštaj = 199 evra

  • 0

Last minute ponude svi čekaju, ali sa razlogom jer je prilika za letovanje po najboljim cenama koju ne treba propustiti. Agencija "Viva travel" vodi vas na grčka ostrva po ceni od 199 evra.

Oduvek ste želeli da letujete na ostrvu gde su plaže bukvalno kao sa najlepših razglednica, ali je često bilo potrebno odvojiti budžet koji premašuje vaše mogućnosti. Ovog puta o tome ne treba da brinete jer su grčka ostrva na sniženju i do 150 evra po osobi.

Spakujte kofer, povedite drage osobe i krenite na Krit, Krf, Skijatos, Rodos. U agenciji "Viva travel" za ova ostrva važi akcija specijalnih ponuda za celu sezonu.

Sve aranžmane iz ponude agencije možete i sami rezervisati online putem na sajtu www.vivatravel.rs. Posebnu pažnju su nam skrenule neverovatne cene za sledeće polaske i avionske paket aranžmane, pa želimo da ih podelimo sa vama:

LEFKADA I PARGA - Polazak 06.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći = 199 evra -POPUST do 150 evra po osobi.

KRITHanja I Heraklion - Polazak 07.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći

Smeštaj i prevoz u ROSEBAY apartmanima sada košta svega 199 evra. Može se reći da DVOJE LETUJU PO CENI JEDNE OSOBE. POPUST 150 evra ZA SVE OSTALE KAPACITETE iz ponude

KRF - Polazak 09.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći - popust do 150 evra po osobi. Mali I lepo uređen porodični hotel VICTORIA HILL 3, smešten u centralnom delu mesta Dasia i uslugom polupansiona sada košta samo 395 evra umesto 545 evra po osobi. U cenu je uključen avionski prevoz, transfer i smeštaj od 10 noćenja. Krf kao letnja destinacija ima snižene cene do 20% i odnosi se na celu sezonu.

Foto: Promo/ Viva Travel

SKIJATOS - Polazak 10.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći -popust do 150 evra po osobi. Vila Despo koja se nalazi na odličnoj lokaciji na oko 200m od čuvene plaže Trulos na Skijatosu, ima specijalne cene i za sve naredne polaske do kraja sezone.

RODOSPolazak 11.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći - popust do 140 evra po osobi.

Rodos ima specijalne cene sa popustom do 20% koje važe za celu sezonu.

Foto: Promo/ Viva Travel

Ne zaboravimo na Italiju ove letnje sezone jer su njena ostrva, Sicilija i Sardinija na Ultra Last Minute akciji:

SARDINIJA –Polazak 06.07. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 10 noći -popust do 60%

Horse Country Resort & Spa 4* sa uslugom All inclusive sada ima cenu paketa od 479 evra umesto od 965 evra.

Foto: Promo/ Viva Travel

Sve aranžmane možete pogledati ali i online rezervisati na internet prezentaciji agencije "Viva travel" - www.vivatravel.rs. A za sva dodatna pitanja I pomoć na usluzi je stručno osoblje agencije u poslovnicama Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a (YUBC).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA