≫ 

Govorili su joj da je "misteriozni bol u njenoj glavi", a onda su snimci sa skenera otkrili jezivu istinu (FOTO)

Naizgled živahna devojka je svojim pozitivnim stavom vešto prikrivala bolest koja ju je izjedala iznutra

  • 4

Džordžija Mek Lenon (24) je otkrila svoje izuzetno loše zdravstveno stanje tek nakon PET skena, imala je tumore na jetri, slezini i plućima. Svi su joj govorili da je bol "samo u njenoj glavi" , a posle detaljnijih analiza je saznala da je "izrešetana rakom".

8 manje poznatih znakova koji otkrivaju da ste nikad zdraviji

Naizgled živahna devojka je svojim pozitivnim stavom vešto prikrivala bolest koja ju je izjedala iznutra, a nakon otkrića bolesti lekari su mislili da neće preživeti ni nedelju dana. Međutim, nakon što su prošli meseci hemoterapije i injekcija (u kičmu) protiv raka, Džordžija je napravila izuzetan oporavak.

Ublažite simptome prolećne alergije uz pomoć potpuno prirodnih lekova

Sada, kada se nalazi u remisiji, Džordžija govori o zastrašujućim bolovima koje je preživela tokom lečenja. U jednom momentu je bila toliko naduvena da je izgledala kao da je trudna. Provela je tri meseca obilazeći lekare, nakon što je počela da oseća jake bolove i probadanje u stomaku i donjem delu leđa.

- Kada sam videla skenove nisam mogla da verujem šta su sve našli u meni, a izgledala sam toliko zdravo. - rekla je Džordžija.

Očajnički tražeći odgovore, ona je odlazila jednom ili dva puta nedeljno kod lekara, na kraju ju je jedan od njih pitao da li je sav taj bol "samo u njenoj glavi".

Drugi lekar joj je prepisao lekove za čir na želudcu. Kako su se bolovi i pored toga nastavili, Džordžija je i dalje tražila odgovor. Tako je otišla na PET skener i saznala da je preplavljena kancerom.

- Mislila sam da ću umreti pre nego što razultat biopsije stigne. - rekčla je Džordžija.

Ovoj devojci je dijagnostifikovan Burkitov limfom, brzo rastući oblik ne Hodgkinovog limfoma. Lekari su joj rekli da ima tumore na slezini, jetri i plućima. Džordžija kaže da je bila u šoku kada je to čula, ali da je jedino plakala kad je morala da kaže porodici.

Prošla su tri meseca borbe, kada je Džordžija napravila Instagram profil da pokaže kako se bori sa kancerom.

- Tako sam zahvalna što imam toliko divnih prijatelja i divnu porodicu, osećam se srećnom što idem na terapije, iako se osećam bolesno. -rekla je Džordžija.

Džordžija je ovu priču objavila da bi podigla svest o bolnici "Gold Coast Hospital Foundation 's Care" i da bi pokušala da prikupi novac za uslugu transporta pacijenata i nove stolice za hemoterapiju.

Daljinac

(Telegraf. rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dia

    15. mart 2018 | 13:59

    Strašno, Ništa bez pet skena!!, sve ostalo je bespomoćno lutanje za istinom o bolovima!!!? Ali? Ovde to Košta, pa ko ima 800ev.blago njemu

  • Nemke

    15. mart 2018 | 21:36

    Prelepa je!

  • David

    30. mart 2018 | 13:48

    Ne da bog nikome čak i neprijatelju ne pomaže ako je kasno ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA