≫ 

5 saveta trenera koji će vam pomoći da izgledate bolje nego ikada

Nije vam neophodan lični trener već samo par dobrih saveta

  • 0

Kloi Kardašijan je pravio dokaz da kada se zainatite i zacrtate sebi jasan cilj onda je sve moguće jer njeno "osvetničko telo" (Revenge Body) govori u prilog tome da je volja polazna tačka u mršavljenju.

Nisu smršale ni kilogram, ali njihove transformacije će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Treneri koji rade na ovom programu pomogli su na hiljadama ljudi da stvarno izgube kilograme i nisu uopšte blagi u tome šta zahtevaju dobri rezultati. Ovo su 5 saveta koje oni dele sa svima nama u cilju motivisanja na trening i ukazivanja da je sve moguće.

Osmislite sve korak po korak

Foto: Profimedia/Wavebreak24

1

Ukoliko je vaš cilj "Da smršam" nažalost male su vam šanse da uspete u tome. Morate da porazmislite o koracima kojima ćete stići do toga da izgubite kilograme i da imate veću sliku toga gde hoćete da stignete. Idite 3 do 4 puta nedeljno u teretanu, pronađite dobar plan treninga koga ćete se držati i planirajte obroke za celu nedelju.

Gledajte omiljenu seriju u teretani

Ovde je ideja da se rešite uobičajene navike – da gledate seriju na TV-u dok sedite ili ležite na kauču. Ukoliko ste zaluđeni za nekom CSI serijom, onda se potrudite da je gledate dok trčite ili šetate na traci u teretani. Ovako vam vežbanje neće biti dosadno i vreme će vam proleteti.

Rešite veliki problem – žudnju za slatkim

Foto: Pixabay.com

Slatka hrana se često poigrava sa šećerom u krvi, promenom raspoloženja, motivacije i čini da se osećate loše kada ste gladni. Ali, izdržati neko vreme bez šećera je mnogo lakše zamisliti nego izvesti. Rešenje kojio treneri predlažu je da uz sebe uvek imate neko sveže voće kada vas žudnja mori. Drugo rešenje je da se zasladite malom količinom meda.

Zalijte

Ukoliko vas je spopala žudnja koje ne možete da se rešite to može da bude žeđ koja je maskirana u glad. Nosite veliku flašu vode svuda sa sobom kako biste uvek bili hidrirani što će sprečiti lažnu žudnju. Ne zaboravite da voda nije zamena za hranu, već je ovde cilj da pored toga što dobvoljno jedete da dovoljno i pijete.

Foto: Pixabay.com

Obezbedite grupu za podršku

Dogovorite se sa par prijatelja ili kolega da se prihvatite nekog fitnes izazova zajedno ili se učlanite u neku grupu za podršku online, piše womenshealthmag.com. Postoji mnogo aplikacija koje vam mogu pomoći u ovom procesu kao i društvene mreže na kojima možete da otvorite svoju grupu za podršku ukoliko ne pronađete neku koja vam odgovara.

VIDEO: Ova devojka je vlasnica jedne od najlepših uza na svetu

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA