MediGroup tradicionalno podržao kampanju "Euromelanoma dan"

Pored pregleda, stručnjaci MediGroup domova zdravlja koji učestvuju u ovoj akciji, davaće i korisne savete o samom melanomu

  • 0

Ovogodišnji "Euromelanoma dan" u našoj zemlji obeležava se 21. maja i tom prilikom biće organizovani besplatni skrining pregledi kože za osobe koje imaju povećan rizik od nastanka melanoma i raka kože, u 27 gradova širom Srbije.

Intervju sa dr Olgom Osipov na aktuelnu temu – melanom i njegova prevencija

MediGroup, najveći privatni zdravstveni sistem u našoj zemlji, i ove godine pružio je punu podršku kampanji, a u cilju isticanja značaja prevencije i podizanja svesti javnosti o važnosti preventivnih pregleda, među koje spada i dermoskopija.

Pored pregleda, stručnjaci MediGroup domova zdravlja koji učestvuju u ovoj akciji, davaće i korisne savete o samom melanomu - kako melanom nastaje, koji su faktori rizika, kako se leči i koje su najsavremenije terapijske metode.

Foto: Promo

MediGroup sistem tradicionalno učestvuje i daje doprinos akcijama koje za cilj imaju promociju značaja prevencije i skriniga. Svaki mesec u toku ove godine MediGroup je posvetio značaju prevencije i osmislio specijalne pakete pregleda, a maj je u svim MediGroup Domovima zdravlja u Beogradu posvećen dermatologiji uz specijalne pogodnosti. Prevencija je pola zdravlja i i predstavlja najefikasniji pristup kontroli samih bolesti, a rano otkrivanje  znači i pravovremenu terapiju.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA