≫ 

Pitali su žene ko im je više seksi: Muškarci koji puše prave, ili veštačke cigarete?

Šarmu muškarca može mnogo da doprinese cigareta u rukama, ali ne uvek

  • 3

Većina žena koje su učestvovale u anketi smatraju pušače manje privlačnim, jer je od 1.000 ispitanih 70 odsto žena odgovorilo da ih odbijaju muškarci koji su pušači, a 56 odsto njih ne bi se zabavljalo sa pušačem.

Otkriven razlog zbog kog se gojimo kada prestanemo da pušimo

Stvari su drugačije kada su muškarci u pitanju jer 46 odsto njih ne bi se zabavljalo sa pušačem, a 65 odsto njih smatra da je pušenje neprivlačno. U istraživanju su učestvovali ispitanici starosti od 18 do 76 godina. 57 odsto njih su nepušači, 24,3 odsto pušači i 18,7 odsto su korisnici elektronskih cigareta.

Pušači su često manje atraktivni Foto: Pixabay.com

Na pitanje zašto se ne bi zabavljali sa pušačem, 90 odsto njih je odgovorilo da im smeta miris cigareta dok je 75 odsto njih zabrinuto za zdravlje kako partnera koji je pušač tako i za svoje. Ostali su zgroženi lošim zadahom i smradom ruku, ali i ružnim ukusom kada se ljube sa njima.

Elektronske cigarete nisu ništa privlačnije od običnih cigareta. Foto-ilustracija: Foter/MonicaGrigsby

Zanimljivo je da uprkos zameni za regularne cigarete, 55 odsto žena i 44 odsto muškaraca reklo je da su im konzumenti elektronskih cigareta neprivlačni. Istraživanje je pokazalo i da 42 odsto žena i 43 odsto muškaraca na svojim profilima na društvenim mrežama ne stavlja podatak da su pušači iako se deklarišu kao pušači.

VIDEO Pero Antić puši cigaretu:

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA