Aca Lukas odgovorio Marini Tucaković na priču da joj duguje 100.000 evra, ove reči joj se neće svideti! (VIDEO)

Lukas po sudsko odluci i Marininoj tvrdnji prema njoj i njenom suprugu ima dug od oko 100.000 evra i zabranjeno mu je da izvodi više od 20 svojih pesama. Međutim, Aca na sve ovo ima potpuno drugačiji komentar

Foto: Telegraf, pixabay.com

Prošle nedelje javnost je ostala u šoku nakon informacije da Aca Lukas na koncertima više neće moći da izvodi preko 20 svojih najvećih hitova.

Karleuša urlala: "Kunem se u decu, nikada bakšiš nisam uzela", Lukas joj NIKAD ŽEŠĆE odgovorio, sve se treslo! (VIDEO)

Razlog za to jeste sudska odluka, a po tužbi Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute. Poznati dvojac Lukasa je tužio zbog dugovanja za pesme koje su radili za njega, a kako je i sama Marina rekla novac ne znaju kako da naplate.

- Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Ne znam kada je to tačno bilo, o tome evidenciju vodi moj suprug, pošto njemu Aca duguje silne pare. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pesama na koncertima. Zbog toga smo Futa i ja potpisali to što je trebalo u Sokoju. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvek obeća: "Biće, biće" i ništa od toga. Šta da se radi, tako je kako je, valjda će nam nekad platiti. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pesme ni za koga- izjavila je tim povodom Marina za jedan dnevni list.

Amidžić najavio VIC GODINE, Dara i Darko mislili da nema kraja, a kad je završio umalo se nisu IZVRNULI IZ STOLICA! (VIDEO)

Mi smo sreli Lukasa i odmah ga pitali za komentar na dugovanje i suđenje, te da li je bio skoro na nekom suđenju.

Međutim, njegov odgovor bio je potpuno neočekivan.

- Nisam. Ne sećam se. Ne sećam se, majke mi - počeo je Aca.

RAT SE NASTAVLJA! Ceca: Prijaviću Karleušu za pretnje! Jelena: Marš na poligraf! (VIDEO)

Na naše pitanje šta se dešava sa Marinom i Futom, odgovor nije bio ništa bolji.

- Ne sećam se - u svom stilu rekao je Lukas.

Na naredno pitanje, da li poznaje Marinu i Futu, imao je malo opširniji odgovor:

- Poznajem ih odlično! Upravo sad mi je Marina radila tekst, za pesmu koju pevamo ja i Karleuša. Ovaj, najnoviji duet. To je radila Marina. Sarađujemo uvek, ja ne znam u čemu je problem? - zapitao se Lukas.

Poslušajte kompletan intervju, te šta je rekao na najnoviji obračun Cece Ražnatović i Jelene Karleuše:

(Telegraf.rs)