GDE TI JE BAKICA, KAKO JOJ RADI SRCE?! Veštica na brutalan način provocirala Minu, a onda je počelo POLIVANJE i ŠUTIRANJE! (VIDEO)

- Folirantu jedan! "Baba, baba, nije joj dobro, bakica, bolnica..." Onda dođe ovde, primi ku**inu, dva puta je nije spomenula! - vikala je Anđela

Nakon što je umalo prebila Minu Vrbaški sinoć tokom Igre istine (što možete videti OVDE), Anđelu Vešticu obezbeđenje je pustilo nazad u kuću.

Kao što je bilo i za očekivati, svađa se odmah po Anđelinom povrtaku nastavila, pa je počela da provocira Minu.

- Bakica kući umire, ona se ka*a po jahtama! Jadna bakica tvoja, jadnica, jaaaadna... Spe*mušooooo! - vikala je Anđela.

- Samo ti izvoli... - tiho je rekla Mina.

- Folirantu jedan! Baba, baba, nije joj dobro, bakica, bolnica...onda dođe ovde, primi ku**inu, dva puta je nije spomenula! Gde ti je bakica? A gde je bakica? Je l' živa bakica? Kako radi srce, tik-tak...tik-tak, pa onda "tuuuuuuu....", ravna linija, a ti u rijaliitju, primaš ku**eve! Mozak ću ti prosuti ovde, jer si ološ! Ti si kerov ku*ac koji je razje*ala cela Inđija, i je**o te Šako Polumenta, i došla si ovde jer misliš da si bitna. Ne, došla si ovde jer te je je**o taj i taj! A znaš ko je aktelan?! Ja, kraljice, ja! I to već par godina! Ti si kerov ku**c i to ćeš i da ostaneš - provocirala je Anđela, aludirajući na umiranje.

- Jedemo giros i kažeš: "Dolazi dečko po mene!", a dečko vozi "porše" od 100.000 evra! Ja zovem: "Gde je? Gde je dečko?" Nema... Zato što se ka*aš za lovuuuu! - nastavljala je Anđela.

Nakon žestokih verbalnih uvreda, Anđela je polila Minu vodom...

...nakon čega ju je šutnula u nogu!

(Telegraf.rs)