Sloba pred svima branio ženu, pa priznao kako bi reagovao da Kija PRED NJIM legne u krevet sa nekim muškarcem! (VIDEO)

Radanović je pred svima rekao da je svasvim siguran da njegova žena nikada ne bi bila ni sa jednim muškarcem u rijalitiju, pre svega zbog njega

Kristina Kija Kockar i Miljan Vračević su prošle noći imali ozbiljnu raspravu, jer su ukućani počeli da komentarišu da je Miljan zaljubljen u Kiju. Zbog tračeva koji su kružili o njemu, Miljan se jako iznervirao, pa je napao Kiju i ostale zadrugare.

Ovo je kraj, Teodora, izvini za svaku suzu: Anđelo rekao da je za njega rijaliti završen, pa priznao koliko puta je pokušao da pobegne! (FOTO)

Tokom njihove rasprave, umešao  se i Sloba Radanović, koji je branio Kiju i priznao pred svim zadrugarima da joj ne bi zamerio čak ni kada bi započela vezu sa nekim od učesnika. Međutim, Radanović je priznao i to da smatra da Kija nikada ne bi uradila tako nešto.

- Čak i da Andrija dođe, nikada se ne bih poljubila ovde pred Slobodanom sa Andrijom! - rekla je Kija.

- Ja sam rekao... Miljan, Luna i Milan su bili juče sa mnom na krevetu kad sam rekao da Kristina nikada to ne bi uradila u rijalitiju, da ne bi to sebi dozvolila, a i kada bi dozvolila, neću da ispadne da ja nju branim, ja govorim moje mišljenje, a i kada bi htela to da uradi, ona to ne bi uradila samo da bi ispala bolja od mene, bolji čovek od mene i da bi se pokazala bolje napolju od mene - objasnio je Sloba.

- Dobro, znači ispada da sam ja ustvari loš čovek, pa hoću tebi da napakostim? - pitala je Kija.

- Ne! Ja sam rekao da ti to nikad ne bi uradila! - rekao je Sloba.

- On te je uslovno rečeno branio - dodao je Milan.

- Da, jeste - potvrdio je Sloba.

- Moral je tvoj branio - rekao je Milan.

Pogledajte kako Sloba brani Kiju:

Zatim je ponovo izbila nova svađa, kada je Lepi Mića prokomentarisao Slobin pogled kada je Filip Đukić izjavio ljubav Kiji.

- Ja sam pogledao ovako i nasmejao se. Nisam se iščuđavao. Znači, ona sutra da legne u krevet sa nekim ispored mene, ja ne smem da joj zamerim, niti imam zbog čega. Ja nemam nikakve emocije. Je l' kapirate vi? Kakav pogled? Boli me ku*ac. Od*ebite više od Slobe, pun mi vas je ku*ac - rekao je Sloba.

(Telegraf.rs)