Poznati parovi sa ozbiljnom razlikom u godinama: Ove dame uživaju u ljubavi sa mlađim muškarcima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene koje izgledom prkose godinama tako biraju i mlađe partnere

Foto: Profimedia/Rob Latour / Shutterstock Editorial, The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA /, SplashNews.com

Ljubavni život poznatih ličnosti je, hteli oni to ili ne, ispraćen na svakom koraku. Međutim, neke zvezde su imale veoma zanimljive izbore partnera, a ono što ostane zapamćeno iz njihove ljubavi jeste i razlika u godinama, ukoliko je ima.

Ovih pet poznatih zaljubljenih parova ne samo da imaju veći generacijski razmak, već su upravo žene te koje su zavele mlađe muškarce.

1. Šer i Aleksander Edvards

Šer je prošla kroz dva braka, a sada, u 77. godini života, započela je vezu sa pevačem Aleksandrom Edvardsom, koji ima 37 godina.

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

2. Džejson Momoa i Lisa Bonet

Glumica Lisa Bonet je u braku sa glumcem Džejsonom Momoom, od kog je starija 12 godina. Kako su govorili, nikada im to nije predstavljalo problem.

Foto: Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency

3. Madona i Džoš Poper

U svojoj 65. godini, Madona je odlučila da se prepusti da je ljubav ponese kuda treba, te je ove godine ozvaničila vezu sa 30-godišnjim bokserom Džošom Poperom.

Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

4. Hajdi Klum i Tom Kaulic

Veza Hajdi Klum i njenog supruga Toma Kaulica je krunisana brakom 2019. godine. Iako on ima 34, a poznati model Hajdi 50, takva razlika nije stala na put njihovoj ljubavi.

Foto: Profimedia/SplashNews.com

5. Hju Džekmen i Debora-Li Farnes  

Hju Džekmen i Debora Li Farnes je bračni par o kom se dugo vodila priča, naročito jer je mnogi nisu podržavali. Hju ima 55 godina, dok Debora ima 67 godina. Ipak, njihovom braku je ove godine došao kraj.

Foto: STARMAX /Backgrid UK / Profimedia

(Telegraf.rs)