• 16

Kako se pravilno vozi u kružnom toku?

Neopravdani strah od kružnog toka za rezultat obično ima neracionalno ponašanje za volanom, koje može dovesti od neočekivanih situacija...

  • 16

Čak i od same pomisli na kružni tok sa više saobraćajnih traka mnogim vozačima zastaje knedla u grlu.

Taj, često neopravdani, strah, za rezultat obično ima neracionalno ponašanje za volanom koje može dovesti od neočekivanih situacija, kako za samog vozača tako i za druge učesnike u saobraćaju.

Da bi pokušala da utiče na svest vozača kada je vožnja u kružnom toku u pitanju, španska Civilna garda je objavila video koji objašnjava kako treba voziti u kružnom toku sa više saobraćajnih traka.

Pogledajte video!

Napomena: Crvena strelica i natpis "Mal" - označavaju kako ne treba voziti, a zelena strelica i natpis "Bien" - označavaju pravilan način vožnje kroz kružni tok!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Joe

    Raskrsnica ko i svaka druga. Problem je sto se ne daje signalizacija. Ides levo, levi; desno, desni; pravo, nista. Da se pale migavci ne bi dolazilo do zabuna, naravno uz postovanje ovih pravila sa snimka.

  • SRBIN LEVČANIN

    PA JEDNOSTAVNO ČIM UDJEŠ U KRUŽNI TOK SAMO VOZI U KRUG JER KAD UDJES NEMA VIŠE IZLAŽENJA DOK TE NE POMERE

  • Baxter

    Na Slaviji ne postoje pravila, samo parola pazi i snadji se, tako svi voze! U kruznom sa 2 trake vaze pravila i tu je sve jasno!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima