≫ 

Otkriven pravi razlog zašto nova Toyota Supra neće biti u igrama kao što je Need For Speed

Nova Supra definitivno neće biti u Need For Speedu

  • 0
Toyota Supra Foto: Toyota

U seriji tvitova Toyota je objasnila svoju odluku

Iako je japanski proizvođač automobila kao razlog naveo to što ne želi da promoviše "ilegalno ulično trkanje", stvari su malo drugačije.

Ako se pitate zašto ne možete da vozite svoj omiljeno sportski auto u svojoj omiljenoj sportskoj igri, odgovor možete pronaći na Toyotinom Twitter nalogu.

Automobil Toyota Supra Foto: Promo/Toyota

Nakon brojnih pitanja u vezi sa tim što Toyota Supra neće biti u novoj Need For Speed igri, Toyotaje napisala da neće uključivati svoja vozila u igre koje promoviše ilegalno ulično trkanje.

Međutim, kako sajt The Drive ističe, ne samo da su Toyotina kola bila izuzeta iz "legalnih" trkačkih igara kao što je Forza Motorsport 7, već su neki kompanijini modeli bili prisutni i na snimanju filma Fast & Furious 7 - gde glumci sigurno neće pokazivati kako se pravilno paralelno parkira.

Sve se svodi na to što Toyota ima ekskluzivni ugovor sa Sony Gran Tourismo Sportom, pa tako njeni modeli definitivno neće biti u drugim igrama.

VIDEO: E ovako se izlazi na auto put u velikom stilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA