≫ 

Škoda predstvila novu robusnu Octaviju karavan

Pokreću je dobro poznati TSI i TDI agregati, u kombinacija sa manuelnim i DSG menjačima i mogućnošću izbora 4x4 ili pogona na prednje točkove

  • 0
Škoda Octavia Scout Foto: Škoda

Škoda je novu četvrtu generaciju modela Octavia predtavila još u junu, kada je su najavljene i sportska RS i krosover Scout verzija. U susret početku njihove prodaje, češki proizvođač je objavio nove fotografije tog "terenskog karavana".

Škoda Octavia Scout se, u odnosu na standardni karavan, odlikuje za 15 milimetara većim odstojanjem od tla i dodatnim plastičnim zaštitnim elementima karoserije koji doprinose njenom rabusnijem izgledu.

Pokreću je dobro poznati TSI i TDI agregati, u kombinacija sa manuelnim i DSG menjačima menjačima i mogućnošću izbora 4x4 ili pogona samo na prednje točkove.

Benzinsku ponudu čine turbo motori, 1.5 TSI sa 150KS i 2.0 TSI sa 190 "konja". Od dizelaša kupcima su na taspolaganju dva dvolitarska TDI agregata sa 115 KS i 150 "konja".

Robusni češki karavan odlikuje se velikim praktičnim prtljažnikom zapremine 640 litara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA