Vožnja autobusom u Japanu ne razlikuje se mnogo od letenja avionom

Naravno, reč je autobusu prve klase...

  • 2
Autobus, autoput, putovanje autobusom, ekskurzija Foto: Shutterstock

Za one koji se ne plaše letenja i ne vole da putuju avionom, u Japanu postoji idealno rešenje. Luksuzni noćni autobusi koji putnicima nude sav komfor avionske prve klase, opemljeni su velikim komfornim pojedninačnim sedištima za spavanje sa masažom, svetlom za čitanje, muzičkim sistemom i mogućnošću korišćenja brzog interneta.

Naravno, sedište je moguće podešavati na više načina, kako bi putnici mogli da nađu najidealniji položaj da se u potpunosti opuste i dobro odmore za sutrašnji dan. U svakom trenutku puta moguće je dobiti kafu ili neko osvežnje, dok je hranu dozvoljeno poneti sa sobom ili nešto kupiti tokom neke do pauza.

Zbog svega toga, mnogi se odlučuju da putuju na takav način, ponajviše zbog toga što putovanje noćnim autobusom štedi dosta vremena, a pritom je jeftinije od ostalih vidova prevoza. Još jedna pogodnost je i to što se autobuske stanice sa kojih polaze, često nalaze na centralnim gradskim lokacijama i u blizini železničkih stanica.

(Telegraf.rs/LinkedIn/vjevrosimovic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA