Vreme čitanja: oko 1 min.

Tehnologija na krovu Volva napravila polemiku na Twitteru: Otkrivamo vam o čemu je reč

Vreme čitanja: oko 1 min.

Automobilski gigant stvorio je saradnju sa Qualcomm tehnologijom

  • 0

Na Twitteru se nedavno pojavila fotografija automobila marke Volvo koji ima opremu za autonomnu vožnju. Iz tih razloga, na krovu automobila je postavljena dodatna oprema, što je bilo dovoljno da one koji se ne razumeju u tehnologiju, navede na misao da je u pitanju čuvena "5G tehnologija".

Međutim, na zadnjem delu samog automobila stoji nalepnica kompanije Qualcomm, a Volvo je već ranije spominjao da je sklopio saradnju sa poznatom tehnološkom kompanijom.

"Volvo Cars je kompanija koja veruje u saradnju sa tehnološkim liderima kao što je Qualcomm Technologies Inc. i Google da pružimo najbolje iskustvo našim klijentima“, rekao je Henrik Grin, direktor proizvoda Volvo Cars ranije.

"Naš cilj je da podržimo Volvo automobile integracijom vrhunske, skalabilne i nadogradive tehnologije koja pruža vrhunska iskustva danas i u budućnosti za njihove klijente“, s druge strane rekao je Enriko Salvatori, stariji potpredsednik i predsednik za Evropu/MEA, Qualcomm Europe, Inc.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA