≫ 

"Sreća prati hrabre": Alfa "tizuje" svoje nove trkače

Legendarni italijanski proizvođač, u svetlu obležavanja 110. godišnjice postojanja, za danas je najavio premijeru dve visokoturažne mašine

  • 1
Alfa Romeo, Znak Printscreen: YouTube/Alfa Romeo

I pored toga što je, zbog pojave korona virusa, Salon automobila u Ženevi otkazan, proizvođači automobila nisu odustali od namere da prikažu ono što su planirali. Tako je legendarni Alfa Romeo, u svetlu obležavanja 110. godišnjice postojanja, za danas najavio premijeru dve svoje visokoturažne mašine.

Pozvajući se na svoje bogato trkačko naleđe, Alfa pod sloganom "Sreća prati hrabre" (lat. Audentes fortuna iuvat), "tizuje" dva nova automobila visokih performansi za koja se već neko vreme pretpostavlja da su u pitnaju Giulia GTA i trkačka Giulia GTAm.

Tehničke karakteristike zvanično nisu još uvek poznate, ali se pretpostavlja da će Giulia GTA imati V6 motor zapremine 2,9 litara, na kome su radili Ferrarijevi stručnjaci. Prema nezvaničnim informacijama, motor koji pokreće i model Giulia Quadrifoglio (510KS), u ovoj verziji bi trebalo da dobije čak 620 "konja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golf cvaja

    4. mart 2020 | 08:56

    Kažu : Kupi Detetu Alfu Romeo i nikad neće imati Para za Drogu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA