Ostvarenje dečačkih snova: Ovaj Xiaomijev Lamborghini može biti vaš za samo 1.200 evra

Jedno punjenje baterija "malom elektro lambu" omogućava autonomiju od 25 kilometara, odnosno 62 kruga na tipičnoj karting stazi dužine 400 metara

  • 0
Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition Foto: Xiaomi

Kod nas uglavnom poznat kao proizvođač pristupačnih pametnih telefona i, u poslednje vreme električnih trotineta, kineski tehnološki gigant Xiaomi proizvodi široki spektar (pametnih) elektronskih uređaja. A o tome ko je i šta je Lamborghini - nema potrebe posebno trošiti reči.

I kada se takva dva proizvođača udruže, nastaje Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition - posebna verzija Xiaomijevog električnog kartinga koja je dobila specijalni "Lambo trim".

To podrazumeva brojne detalje koji malom kineskom trkaču daju prepoznatljiv izgled čuvenih modela za znakom bika na haubi. Tu je, pre svega, dobro poznata "drečavo" žuta boja, veliki zadnji spojler u stilu bolda Formule 1, zatim "pravougaoni" upravljač sa prekidačem u "lambo" stilu na sredini, koji služi za promenu načina vožnje kojih ima četiri (ekološki, ulični, sportski i trkački).

Za potpuni trkački "filing" karting ima ugrađen blutut zvučnik preko koga je moguće emitovati zvuk čuvenih V8 i V12 Lamborghini motora tokom vožnje, ali naravno i muziku.

A na pitanje čuveno pitanje "Koliko može da razvije?", odgovor je - 40 kilometara na sat. Jedno punjenje baterija "malom elektro lambu" omogućava autonomiju od 25 kilometara, što su, otprilke, 62 kruga na tipičnoj karting stazi dužine 400 metara.

Jedno ozbiljnije ograničenje koje Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition nameće svojim vozačima je njihova težina, koja ne sme biti već od 100 kilograma.

Karting je moguće naručiti preko interneta po ceni do 10.000 juana, što je nešto više od 1.200 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA