≫ 

C0ntact želi da proda svoju CS:GO petorku

Ova saradnja i nije baš najbolje prošla!

  • 0
Foto: Valve

Esports organizacija, C0ntact, koja se početkom ove godine pridružila CS:GO svetu kada su otkupili postavu CR4ZY-a, je izrazila želju da proda svoju petorku, saopštio je jedan od najpoznatijih esports novinara, Jarek ”Dekay” Luis.

Iako su otkupili već oslabljeni sastav Cr4ZY-a, pošto su Nexa i Hunter već uveliko napustili organizaciju, imali su velika očekivanja, naročito što je ekipa bila siguran učesnik prolećnog Majora turnira u Rio de Žaneiru. Kao što sada već svi dobro znamo, zbog pandemije koronavirusa, turnir je odložen, a stvari su počele da idu u pogrešnom smeru za ovu ekipu.

Od tada su doneli odluku da naprave nekoliko promena, pa su samo Rokas “EspiranTo” Milasauskas i Oto “ottoNd” Šivo ostali u ekipi, a vrlo brzo nakon što je otkazan Major, organizacija se rastala sa srpskim dvojcem,  Lukom ”Emi” Vukovićem i Nestorom ”Letn1” Tanićem.

Nakon toga, stigao je bivši kapiten Heroica, Marko ”Snappi” Fajfer, ali ni on nije uspeo da popravi rezultate, već je C0ntact nastavio da propušta sva veća takmičenja. Samim tim, Jarek je potvrdio da organizacija nije zadovoljna rezultatima i da žele nešto da promene, dok su i sami igrači izjavili da bi želeli novi izazov.

S obzirom da je petorka Chaos-a ostala bez organizacije, možda bi ovo bilo pravo vreme da im neko drugi ukaže priliku, pošto će u suprotnom biti prava tuga da ostanemo bez jedne tako dobre petorke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA