Jutjuber "provalio" gde se odvija nova Assassin’s Creed igra: Saga se nastavlja tamo gde je i počela

Priča bi trebalo da pratiti kralja Ričarda Lavlje Srce, a radnja bi igrače trebalo da vodi u Dubrovnik, Beč, Keln, Pariz, Izrael i na Krf

  • 0

Kroz veliki broj igara u Assassin’s Creed serijalu pokriveno je dobar period ljudske istorije, od Egipćana i Vikinga, do Francuske revolucije i osnivanja Sjedinjenih Država. Doduše, ne po hronološkom redu.

Trenutno aktuelni naslov, Valhalla, bavi se Britanijom i vikinzima sa kraja prvog milenijuma, a priča će uskoro biti proširena dodatnim sadržajem u vidu ekspanzija.

Dok igrači čekaju na dodatke, Ubisoft takođe sprema i potpuno novu Assassin’s Creed igru, planiranu za 2022. godinu, o kojoj su se sada pojavili prvi nezvanični detalji, prenosu Play!Zine.

Assassin's Creed Foto: Ubisoft

Detalji potiču od francuskog jutjubera Džonatana, koji ima dobru reputaciju kada su glasine o Assassin’s Creed igrama u pitanju. Džonatan je u svom najnovijem videu (koga možete videti niže u tekstu) govorio o narednoj Assassin’s Creed igri i otkrio da će njena glavna tema biti Treći krstaški rat, koji se odigrao između 1191. i 1199. godine, kao i događaji posle tog rata.

Priča će pratiti kralja Ričarda Lavlje Srce, a neke od lokacija na kojima će se odvijati radnja nove igre bi mogle biti Dubrovnik, Beč, Keln, Pariz, Ako (Izrael) i Krf.

U diskusiji na Redditu se još više zalazi u detalje o ovim glasinama, ali je ipak sve to potrebno uzeti sa rezervom, dok Ubisoft zvanično ne predstavi novi Assassin’s Creed naslov.

A pošto je planirani izlazak planiran tek za 2022. godinu, na najavu ćemo čekati nešto duže...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA