I TO SE DESILO: Fejsbuk uveo ikonicu za gej brakove

Do sada su homoseksualci, koji su koristili Fejsbuk, mogli da objave da su u vanbračnoj zajednici, ali uz status "u braku" stajala je isključivo ikona koja prikazuje heteroseksualni par

  • 0

Malo pre nego što se jedan od osnivača Fejsbuka Kris Hjuz venčao sa svojim partnerom Šonom Eldridžom, ova društvena mreža je uvela ikonice za istopolne bračne parove. Tako da su Hjuz i Eldridž bili jedni od prvih koji su stupanje u bračnu zajednicu krunisali najnovijom dodatkom.

Od februara prošle godine pa do sada, homoseksualci koji su koristili Fejsbuk mogli su da objave na svom Tajmlajnu da su u vanbračnoj zajednici, ali uz status "u braku" stajala je isključivo ikona koja prikazuje heteroseksualni par.

Venčanje Hjuza i Eldriža održano je u subotu na njihovom luksuznom posednu vrednom pet miliona dolara. Među zvanicama na prijemu bio je  i Cukerberg sa svojom novom suprugom, Prisilom.

Bogatstvo Krisa Hjuza procenjuje se na 700 miliona dolara i trenutno je izvršni direktor nove društvene mreže Jumo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA