OŠTRA KONKURENCIJA NETFLIXU: Amazon Prime stigao u Srbiju, a cena je prava sitnica (VIDEO)

Amazon Prime je servis koji je sličan Netflixu i omogućava gledanje filmova i serija putem interneta na računarima, pametnim telefonima, televizorima i tabletima

  • 0

Amazon Prime Video od danas je dostupan u više od 200 zemalja, među kojima je i Srbija.

Serije i filmove na Netflixu sada možete da gledate i BEZ INTERNETA!

Ovaj servis je sličan Netflixu i omogućava gledanje filmova i serija putem interneta na računarima, pametnim telefonima, televizorima i tabletima. Za Samsungove i LG televizore Amazon Prime Video ima i podršku za Ultra HD streaming (ako vam to veza dopušta), a neki naslovi imaju i HDR podršku.

Sama količina sadržaja deluje relativno skromno u odnosu na Netflix, ali ljubitelji serija i filmova naći će dovoljno - barem u promo periodu. Naravno i ovde nisu svi sadržaji dostupni svugde.

Možemo se nadati da će se količina sadržaja povećati, jer je Amazon ranije najavljivao da u drugoj polovini ove godine planira da udvostruči ulaganja na video-sadržaj. Jedan od tih iščekivanih naslova je i hvaljena drama "Manchester by the Sea" u kojoj glume Kejsi Aflek i Mišel Vilijams.

Što se titlova tiče, neki naslovi imaju više podržanih jezika od drugih, ali srpskog nema.

Inače u isto vreme možete prikazivati tri različita videa s istim profilom na različitim uređajima, ali nećete moći na tri uređaja da gledate isti sadržaj. Serije i filmove možete skinuti kako bi ih gledali "offline", kao i na Netflixu.

Uslugu je moguće isprobati besplatno na nedelju dana. Prvih šest meseci koštaće 2,99 evra, a kasnije cena raste na prihvatljivih 5,99 evra, dok je kod Netflixa najjeftiniji paket 8 evra.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA