HUAWEI održao prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima

Naime, gosti su celokupnu prezentaciju slušali preko Huawei FreeBuds 3 slušalica, čime su po prvi put gosti jednog ovakvog događaja dobili priliku da direktno testiraju uređaj na samoj premijeri

  • 0
Huawei Silent presentation

Foto: Goran Srdanov

Kompanija Huawei predstavila je nove uređaje koji su deo Huawei ekosistema. Gosti su imali priliku da kroz prvu Silent prezentaciju na ovim prostorima upoznaju četiri nova uređaja – unapređenu verziju Huawei P30 Pro telefona, Huawei Nova 5T pametni telefon, Huawei Watch GT2 pametni sat i prve pametne, bežične slušalice – Huawei FreeBuds 3. Kako svi ovi uređaji poseduju poznati Huawei procesor – Kirin – upravo on ih je i predstavio, a među brojnim gostima našli su se predstavnici medija, poznate ličnosti i influenseri.

Huawei Silent presentation

Foto: Goran Srdanov

Poznata po inovativnosti i konstantnoj težnji ka razvoju i unapređivanju, kompanija Huawei odlučila je da nadmaši dosadašnja očekivanja i postavi novi standard kada je u pitanju prezentacija proizvoda, ali i pokaže zbog čega se upravo ona nalazi među globalnim liderima u svetu tehnologije.

Naime, gosti su celokupnu prezentaciju slušali preko Huawei FreeBuds 3 slušalica, čime su po prvi put gosti jednog ovakvog događaja dobili priliku da direktno testiraju uređaj na samoj premijeri.

Tom prilikom gostima se obratila Danijela Jovanović, marketing direktor kompanije Huawei - Nadam se da ste uživali u prvoj Silent prezentaciji na našim prostorima, da vam se dopalo ono što ste videli, a pogotovo ono što ste čuli. Mi iz kompanije Huawei trudimo se da uvek idemo korak napred, budemo inovativni, a ujedno i praktični. Upravo je to razlog zbog kojeg radimo na razvoju Huawei ekosistema, a pravi dokaz toga su uređaji koje smo večeras predstavili. Oni su pojedinačno već posebni, ali su zajedno gotovo izuzetni jer će svakodnevnicu naših korisnika učiniti produktivnijom, elegantnijom, kvalitetnijom. Pored odličnih tehničkih karakteristika po kojima je Huawei prepoznat širom sveta, veliku pažnju posvetili smo dizajnu kao bitnoj karakteristici za uređaj od koga se ne odvajamo i koji je na neki način postao merilo dobrog ukusa -

Huawei Silent presentation

Foto: Goran Srdanov

Kako bi zabava bila zagarantovana, tu je i nekoliko experience zona kojim je kompanija omogućila gostima da iskuse način na koji funkcioniše zajednica uređaja koji čine Huawei ekosistem.

U Silent zoni posetioci su mogli da na jedinstven način testiraju kako zajedno funkcionišu Huawei pametni sat, prve pametne, bežične slušalice i pametni telefon.

Huawei Watch GT2 pametni satovi - dva modela muških i dva modela ženskih, pored brojnih fitnes opcija, nude mogućnost povezivanja sa pametnim slušalicama i slušanja muzike, sa posebnom memorijom odvojenom upravo za čuvanje vaših omiljenih pesama. Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu sada možete da povežete Huawei Watch GT2 i Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice. Muški model sata može se koristiti i za obavljanje poziva, što je još jedan, dodatni benefit. Ipak, i sat i slušalice funkcionišu savršeno zajedno sa pametnim telefonima. To su gosti mogli i da isprobaju jer se uz satove u Silent zoni našao i Huawei P30 Pro u boji Mystic Blue, koji takođe pokreće Kirin čipset. Uz unapređenja na kameri kao što su SuperNight Selfie opcija – za još bolje noćne selfije, Huawei Vlog AI – za montiranje videa i Super Portrait režim, posetioci su mogli da zabeleže jedinstveni trenutak slušanja omiljenih pesama preko sata u Silent zoni, inspirisanoj silent diskotekama koje su poznate širom sveta.

Huawei Silent presentation

Foto: Goran Srdanov

Glavno mesto u Turbo zoni zauzeo je prvi Huawei flegšip telefon srednjeg cenovnog ranga. Reč je o telefonu Huawei Nova 5T! Nova 5T poseduje premium čipset Kirin 980, koji uz unapređen GPU Turbo 3.0 procesor korisnicima pruža jedinstveno iskustvo igranja igrica na pametnom telefonu i time se izdvaja u odnosu na sve dosadašnje Huawei pametne telefone ove klase. Ono što Nova 5T takođe čini jedinstvenim uređajem u Huawei ekosistemu jeste pet AI kamera. Četiri kamere nalaze se na poleđini, glavna ima 48MP, dok prednja poseduje  32MP za savršene selfije, što su gosti imali priliku i da isprobaju u Selfie spot zoni, odakle se pogled pružao na najlepši deo Beograda – Hram Svetog Save. Na taj način kreirali su nezaboravne uspomene sa prve Silent prezentacije na ovim prostorima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA