• 3

Jednostavno prebacivanje podataka uz Huawei Phone Clone aplikaciju

#OstaniKodKuće i istraži više uz Huawei

  • 3

Nedavno smo vam predstavili Huawei Mate Xs, pametni telefon na preklop. Pisali smo vam o Huawei Mobile Services platformi, o AppGallery prodavnici aplikacija, kao i svim ostalim detaljima poput dizajna, kamere i performansi. Ovaj pametni telefon uskoro stiže na naše tržište, a do tada, odlučili smo da vam predstavimo aplikaciju pomoću koje možete prebaciti fotografije, kontakte i mnoge druge podatke sa jednog telefona na drugi - za svega nekoliko sekundi! Pa, ukoliko se odlučite za Huawei Mate Xs ili možda neki od telefona iz Huawei P40 serije koja takođe uskoro stiže, evo idealnog rešenja za prebacivanje aplikacija, bez obzira na to koji telefon trenutno koristite.

Svi znamo koliko se danas oslanjamo na svoje pametne telefone. U njima čuvamo privatne i poslovne podatke, poruke koje su nam važne, fotografije, kontakte i mnogo toga drugog. Isto tako, znamo koliko je prelazak sa starog na novi telefon često naporan, upravo zbog prebacivanja istih tih podataka. Pa se onda odlučimo za prebacivanje kontakata preko maila, prebacujemo fotografije na kompjuter, pa onda na novi telefon i tako dalje. Međutim, zahvaljujućiaplikaciji Phone Clone možete to učiniti bez napora, bez obzira na kom operativnom sistemu radi vaš uređaj.

Huawei je kreirao aplikaciju koja već neko vreme dolazi integrisana u sve njihove pametne telefone, ali dostupna je za skidanje na prodavnicama aplikacija uređaja koje koriste Android i iOS operativne sisteme. Phone Clone aplikacija kompanije Huawei služi tome da za svega nekoliko sekundi prebacite aplikacije, fotografije, kontakte i ostale podatke sa starog na novi telefon.

Započnite sa preuzimanjem ili nadogradnjom (ako je potrebno) Phone Clone aplikacije na starom i novom telefonu. Kao što smorekli, aplikacija je dostupna u Huawei AppGallery, App Store ili Google Play prodavnicama aplikacija. Zatim, sledite nekoliko jednostavnih koraka:

1. Otvorite aplikaciju i kliknite na: "Ovo je novi telefon" (This is the new phone);

2. Otvorite aplikaciju Phone Clone na starom telefonu i kliknite na "Ovo je stari telefon" (This is the old phone);

3. Povežite dva telefona tako što ćete starim telefonom skenirati QR kod, prikazan na ekranu novog telefona;

Huawei Mate Xs

Foto: Huawei

4. Izaberite koje podatke želite da prebacite sa starog na novi telefon.

*Huawei Phone Clone vam omogućava da odaberete koje aplikacije I koje podatke želite da prebacite na novi telefon, umesto da "slepo" kloniraju čitav uređaj.

5. Sačekajte da se prebacivanje završi.

Nakon što se prebacivanje završi, spremni ste za uživanje u svom novom telefonu sa svim potrebnim podacima!

#OstaniKodKuće iI istraži više uz Huawei!

Huawei Mate Xs

Foto: Huawei

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    Najbolji nacin za prebacivanje podataka, sve se prebaci, prepiske sa Vibera, poruke, aplikacije. Super stvar

  • Aleksandra

    Iskreno jedna od najboljim aplikacija za prebacivanje podataka. Laka I jednostavna za koriscenje, a prebaci bukvalno sve za par minutia. 10+ 😊

  • M. G.

    Najlaksi i najbrzi na in za kloniranje aplikacija sa starog na novi telefon👏👏👏👏

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima