• 1

Motorola g60 donosi ultrabrze performanse i neverovatan 108MP sistem kamera

Da li možete da zamislite da na jednom mestu imate sve alate koji su vam potrebni kako biste se povezali sa svetom i oslobodili svoju kreativnost

  • 1
Motorola g60

Foto: Motorola

Motorola uvek traži nove načine kako bi osnažila ljude, a novi Motorola g60 donosi sve ono što želite, i još više. Po prvi put u g seriji, Motorola g60 donosi 108MP sistem kamera1 sa najvećom veličinom piksela ikada u jednom Motorola telefonu, a tu su još ogromna 6.000mAh baterija, visoko osvežavanje ekrana i izuzetna brzina rada zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 732 G mobilnoj platformi.

Želite da podignete svoje fotografije na potpuno nov nivo? Možete, uz Motorolu g60

Motorola g60 donosi 108MP sistem kamera1 koji je uparen sa poptuno novom Ultra Pixel tehnologijom koja koristi spajanje piksela kako bi spojila 9 piksela u jedan veliki 2.1um Ultra Pixel. Na ovaj način, korisnici dobijaju 9x veću osetljivost kamere na svetlo za izuzetno oštre i svetle slike ultra-visoke rezolucije – čak i u najizazovnijim svetlosnim uslovima.

Pored velikog 108MP senzora ultra-visoke rezolucije1, svoju kreativnost možete dodatno da unapredite zahvaljujući 118º ultra-širokougaonim senzoru koji u kadar stavlja 4x više prizora koji je pred vama kako biste zabeležili sve ono što vaše oči vide ili Macro Vision objektivom koji će vas dovesti 4x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnom kamerom kako biste otkrili sve najfinije detalje. Vaše svakodnevne fotografije sada možete da napravite da izgledaju kao profesionalni portreti uz dubinski senzor.

Maksimalno iskoristite i nove napredne funkcije kamere kao što je Dual Capture mod koji vam dozvoljava da u isto vreme snimate prednjom i zadnjom kamerom kako biste snimili subjekta i sebe i prikazali obe strane jedne priče.

Motorola g60

Foto: Motorola

Niko ne voli stres koji prazna baterija nosi sa sobom, ali uz Motorolu g60 dolazi masivna 6.000mAh baterija koja vas nikada neće ostaviti na cedilu. Sa 54 sata non-stop energije3, čak i najizazovniji radni dan vas neće zaustaviti u korišćenju svog telefona.

Kada ste spremni da ponovo napunite telefon, TurboPower 20 pružiće vam sate energije nakon samo nekoliko minuta punjenja4 kako biste se što pre vratili stvarima koje su vam važne.

Snapdragon 732G renderuje grafiku izuzetnom brzinom i pogoni kamera sistem visoke rezolucije kako bi igre izgledale realističnije, a fotografije oštrije nego ikada pre.

Uz 6GB RAM-a, možete da se prebacujete sa aplikacije na aplikaciju u deliću sekunde. Sva ova brzina dolazi uz izuzetnu energetsku efikasnost kako vam se baterija ne bi ispraznila pre vremena.

Gledajte svoj omiljeni sadržaj na predivnom 6.8“ Max Vision FHD+ displeju. Uživajte u realističnim bojama i unapređenom osvetljenju i kontrastu uz HDR10 kompatibilnost. A kao prvi Motorola telefon sa osvežavanjem ekrana od 120Hz5, model g60 radi duplo fluidnije u poređenju sa standardnim telefonima, pa se tako nećete susretati sa zastajkivanjem prilikom surfovanja internetom, igranja omiljenih igara ili gledanja video sadržaja.

Sva ova snaga podržana je sa 128GB interne memorije6 kako biste na raspolaganju imali dovoljno prostora za svoje fotografije, filmove, pesme, aplikacije i igre. A uvek možete da dodate do 1TB dodatnog prostora uz pomoć microSD kartice6.

Motorola g60

Foto: Motorola

Elegantan i spolja, i iznutra

Ultratanke ivice oko ekrana pružaju više prostora za displej, a tonirano kućište za kamere dodaje nov nivo sofisticiranosti. Moderno izrađeno kućište dostupno je u elegantnoj metalik Dynamic Gray boji.

Prepustite se uživanju u softveru koji je stilizovan i predivan, baš kao i spoljašnjost Motorola g60. Android 11 je optimizovan tako da se prilagođava načinu na koji koristite telefon, što ga čini još intuitivnijim, bezbednijim i znatno ličnijim. Istražujte bolje načine konverzacije u čet aplikacijama i prepustite se znatno direktnijoj zaštiti vaše privatnosti koje donosi Android 11.

Motorola i sa ovim modelom nastavlja svoju posvećenost pružanju čiste verzije Android operativnog sistema korisnicima uz pronalaženje novih načina da dodatno uprosti interakciju sa vašim telefonom kako bi učinila naprednu tehnologiju još lakšom za korišćenje.

Motorola g60

Foto: Motorola

Uz MyUX, Motorola je dodala mnoštvo korisnih funkcija koje vam dozvoljavaju da telefon prilagođavate svom ukusu. Kontrolišite svoj uređaj jednostavnim pokretima šake, prilagođavajte podešavanja za multimediju i stvarajte jedinstvene izglede

softvera kako bi vaš telefon izgledao jedinstveno.

Oslanjajući se na svoju misiju demokratizacije tehnologije i pružanja smislenih inovacija, Motorola se fokusirala na nekoliko neverovatnih i izuzetno važnih funkcija sa modelom g60. 108MP kamera sistem1, prvi u jednom telefonu g serije, najveći piksel ikada u kameri, ogromna 6.000mAh baterija i osvežavanje ekrana od 120Hz kombinovani su kako bi vam pružili dodatnu snagu i dali slobodu da stvarate i povezujete se sa svetom oko vas kao nikada pre.

Dostupnost

Motorola g60 će u Srbiji biti dostupna tokom oktobra, po ceni od 29.990 rsd.

Pravo odricanje od odgovornosti

Pojedine funkcije, funkcionalnost i specifikacije proizvoda mogu biti zavisni od mreže i podložni dodatnim uslovima i pravilima korišćenja, kao i dodatnim naplatama.

MOTOROLA i stilizovan M logo su zaštitni znaci kompanije Motorola Trademark Holdings, LLC.

Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc i/ili njenih podružnica.

GOOGLE i ANDROID su zaštitni znaci kompanije Google LLC.

Svi drugi zaštitni znaci su vlasništvo njihovih matičnih kompanija. ©2021 Motorola Mobility LLC

LLC. LENOVO i THINKSHIELD su zaštitni znaci Lenovo.

Qualcomm Snapdragon je proizvod Qualcomm Technologies Inc. i svih podružnica.

Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci Qualcomm Incorporated registrovanog u SAD i drugim zemljama.

  1. 108MP senzor kombinuje 9 piksela u 1, za efektivnu rezoluciju fotografije od 12MP
  2. 64MP senzor kombinuje 4 piksela u 1, za efektivnu rezoluciju fotografiju od 16MP
  3. Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su približne i bazirane na potrebama prosečnih korisnika različitih profila (uključuje vreme korišćenja i stanje mirovanja) pod optimalnim mrežnim uslovima. Performanse baterije u stvarnom svetu mogu varirati i zavise od mnoštva faktora uključujući jačinu signala, mrežnih podešavanja i podešavanja telefona, temperature, stanja baterije i načina korišćenja.
  4. Baterija mora biti značajno ispražnjena; brzina punjenja se smanjuje kako se baterija puni. Punjač se prodaje odvojeno na pojedinim tržištima. Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su približne i bazirane na srednjoj vrednosti koja je dobijena na osnovu testova korišćenja korisnika različitog intenziteta (koji uključuje i korišćenje telefona i vreme provedeno u standby modu) pod optimalnim uslovima mrežne pokrivenosti. Realno trajanje baterije može varirati i zavisi od brojnih faktora kao što su snaga signala, podešavanja mreže i samog uređaja, temperature, stanja same baterije i načina korišćenja.
  5. Realna brzina osvežavanja ekraa može zavisiti od faktora kao što su podešavanja, sadržaj i tip igre
  6. Dostupan prostor je manji usled mnoštva faktora koji uključuju operativni sistem, softver i funkcije koje koriste deo ovgo kapaciteta; može se promeniti sa softverskim apdejtima.
  7. MicroSD kartica se prodaje odvojeno. Sadržaj sa DRM ograničenjima možda nije moguće prebaciti na karticu.

O kompanijama Lenovo i Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je kompanija Fortune Global 500 kompanija sa prihodom od 60 milijardi dolara koja uslužuje mušterije u 180 zemalja širom sveta. Fokusirani na smelu viziju isporučivanja pametnije tehnologije svima, razvijamo unapređenja koja menjaju svet i koja pružaju snagu (kroz uređaje i infrastrukturu) i osnažuju (kroz rešenja) milione mušterija svakog dana sa kojima zajedno stvaramo inkluzivnije i održivo digitalno društvo za sve, i svuda. Motorola Mobility LLC je postala deo Lenovo Group Holdings 2014. Godine. Motorola Mobility se nalazi u vlasništvu Lenovo, i odgovorna je za dizajn i proizvodnju svih Moto i Motorola brendiranih mobilnih uređaja i rešenja.

Kako biste saznali više, posetite https://www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

Pratite nas na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima