≫ 

"Plakao sam kad god pomislim na nju, nisam mogao da funcionišem": Mask "troluje" Cyberpunk 2077

Šef Tesle i SpaceX-a i ranije bio poznat po svojoj "onlajn nezrelosti"...

  • 0
Cyberpunk 2077 Foto: CD Projekt Red

Nakon što se konačno pojavila, ispostavilo se da je dugo najavljivana i mnogo očekivana igra Cyberpunk 2077, puna bagova i da često "krešuje", zbog čega je i poljski developer CD Projekt Red igračima uputio zvanično izvinjenje.

A da cela situacija izgleda još čudnije pobrinuo sa milijarder Ilon Mask, koji je dodatno "dolio ulje na vatru". Pozati preduzetnik je izgleda i sam imao malu kameo ulogu u igri, piše CNet, pa se zato upustio u raspravu na Twitteru.

On je, u odgovoru na zvanično izvinjenje izdavača, postovao skrinšot komentara jednog razočaranog gejmera, koji je na Reddit-u objavio da mu je trebalo "nedelju dana igranja igre da bi shvatio da to nije igra o kojoj je razmišljao svakoga dana u protekle dve godine".

- Plakao sam i u snu i nisam mogao da funcionišem normalno. Plakao sam kad god sam pomislio na igru, i sada više ne želim ni da pipnem svoj PS4 - glasio je kometar.

Osim toga, u odgovoru na neke komentare njegovog posta, Mask je postovao i vulgarne mimove, pa Engadget podseća da je šef Tesle i SpaceX-a i ranije bio poznat po svojoj "onlajn nezrelosti".

U svojim kasnijim komentarima Mask je bio pristojniji i potrudio sa da deluje entuzijastično. On je naveo da je bio u prilici da proba igru na kratko i da se u prethodnim tvitovima "samo šalio".

- Izgleda mi prilično dobro! U početku ide malo sporo, ali se brzo "uđe u fazon" - napisao je Ilon Mask.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA