≫ 

Totalni šok: Aleksandra izašla iz "Parova", pa iznenadila slikom koju je objavila na Instagramu (FOTO)

- Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila - rekla je voditeljka Bojana Ristivojević

  • 18

Nakon saznanja da njena majka Ljuba Pantović želi da joj oduzme dete, Aleksandra Subotić je danas izašla iz "Parova".

Zagrljaji, poljupci i suze... Potresan susret Davida i Aleksandre nakon saznanja da Ljuba želi da joj uzme dete i smesti ga u hraniteljsku porodicu (VIDEO)

Tokom dana, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari u kojima gledaoci ističu da je Aleksandra "nestala", da više nije u vili...

Dodatnu konfuziju je izazvala slika koju je Subotićeva u utorak uveče objavila na svom Instagram profilu i na kojoj pozira sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

Na kraju ni produkcija nije imala kud, i voditeljka Bojana Ristivojević je objasnila šta se zaista desilo sa Aleksandrom.

- Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustla da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro - rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u "Parove" u sredu ili četvrtak.

Foto: Stefan Gvozdić​

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. novembar 2017 | 11:00

    Ma i njoj treba uzeti dete isto kao i Marku i Divni dnk iz zadruge,ma molim vas recite mi po cemu je ona bolja od ovo dvoje,dosta sa tim dvostrukim arsinima.

  • Ja sam

    22. novembar 2017 | 11:30

    Strasno, kazu ne sudi, slazem se, ali ovo sto ova Aleksandra i njena porodica javno pokazuje je nesto sto treba da se "okvalifikuje", to je sramota, tesko problematicna porodica: zatvor, droga, kradje, kriminal, razvrat, nezna se ko sa kim i nigde primera za nesto normalno. Strasno nju uopste nije briga za detetom, ona samo prica, a pokazuje sve suprotno. Strasno, zar su ovakve price primer za drustvo u kojem zivimo i omladinu koja ionako prihvata sve sto je suludo. Cast izuzetcima.

  • Divna

    22. novembar 2017 | 05:31

    Izasla da regulise problem a ovamo se slika uzas. Pa kojoj majci je do slikanja ako joj zele oduzeti dete. Dajte molim vas dodta.vise sa ovima. Ovo je stvarno van svake pameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA