≫ 

Vladimir odgovorio na pretnje Ljube Pantović, pa uputio otvorenu poruku Kristijanu: Nju ću da tužim, a sa njim ću se sresti!

Tomović je odgovorio na pretnje koje su mu uputili Aleksandrina majka i Kristijan Golubović

  • 46
Vladimir kaže da se ne plaši ni Ljube, ni Kristijana, Pritnskrin: TV Pink

Nakon što je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić, Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz Zadruge.

Posle incidenta Aleksandrina majka uputila mu je javne pretnje, a Kristijan Golubović ga je javno isprozivao u telefonskom obraćanju iz zatvora u kojem služi kaznu.

Vladimir posle izbacivanja iz Zadruge poslao prvu javnu poruku Staniji!

- Vladimir sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nema, a ja sinčugu od 13 godina, milione, kamione, avione. Proputovao sam planetu, pričam tečno 4 strana jezika, potrošio sam para koliko u tvoje dvorište ne može stati. Na ovoliko robije sam pročitao 5 000 knjiga. Treniram sve sportove bez grama bilo kakve hemije, sve ovo u tih tvojih 36 godina kuko kukavni. Mučeniče sinji došao si da nam drviš o principima života. Jadno, neukusno. Hvališ se Stanijom koja bi te žedna preko vode prevela, ali znate vi što ste u toj priči skupa. I neizmernu ljubav prema Standži prodade za tu tvoju hemiju koju piješ. Što jadan ne bio glumiš mangupa ženama agresijom? Govore za tebe da voliš onaj drugi, isti pol - rekao je Kristijan.

S druge strane, Aleksandrina majka Ljuba Pantović otvoreno mu je zapretila.

Ljuba planira osvetu za Vladimira, Foto: Nikola Tomić

Pi*ka us*ana ljigava koja se predstavlja kao Vladimir, udara moju ćerku?! Pa, na šta ćeš da naletiš, pi*ko, nisi svestan! Verujem da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje ili ću ga ja kazniti, samo polako... - napisala je Ljuba, a nakon dva dana usledila je sledeća poruka:

- Pi*kica Vladimirka je em pokazao kolika je klošarčina, kukavica i ameba, em i dalje traži đavola. Kaže žali što jače nije udario Aleksandru?! Pa dobro, pitaću ga posle udarca koji će dobiti da li će biti spreman bilo šta da žali, osim sebe.

Aleksandra nakon pesnice u glavu koju je dobila od Vladimira izašla iz Zadruge, a njemu se zbog toga ne piše dobro!

Vladimir je sada odgovorio i na Ljubine pretnje i na Kristijanove uvrede.

- Njena ćerka, njen zet pričaju o njoj sve najgore, tako da, šta ja da kažem? Nemam ja komentar. Nije problem, ako treba da se vidimo. A to su javne pretnje, za to će biti tužena. Ne bojim se nikoga na svetu, ali ne želim da trpim pretnje - rekao je, a Kristijanu je poručio da veruje da će se sresti.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Čovek je rekao šta misli, ima svoj stav. Ja se ni sa kim preko televizije nisam svađao i prepucavao, niti ću dozvoliti da se prema njemu ne znam kako ophodim... Ja o njemu ništa nisam rekao, daće Bog da se sretnemo i kao ljudi da porazgovaramo - rekao je Tomović za "Premijeru vikend specijal".

Inače, Tomović je rekao da nikada ne bi udario ženu, ali da je bio isprovociran od strane Aleksandre, te da se nada povratku u Zadrugu.

VIDEO: Vladimir: Žalim što je nisam jače udario!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    7. oktobar 2018 | 19:38

    Stop nasilju nad muškarcima. Vladimira vratite u zadrugu ili izbacite i ALEKSANDRU.

  • Budan

    7. oktobar 2018 | 18:04

    Aleksandra je nasilnica takodjer. Udarila je Natasu u sudnici pa nikom nista. Ovoga je provocirala danima, a onda sela namerno i gazila ga. Posle ga osamarila,krv mu isla iz nosa. Ok, koliko bi muskaraca u tom refleksivnom naletu ostalo hladne glave? Realan treba biti.

  • Drakčeee

    7. oktobar 2018 | 17:22

    Kraljuuuu...svaka čast...gospodin za ove lajare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA