≫ 

ŠTO NE KAŽE DA RADI ZA LOVU I ZA MURIJU?! Anđela Veštica napravila skandal u 2 ujutru, OVU ukućanku danas čeka PAKAO! (VIDEO)

Nakon što su učesnici Zadruge izneli stav koga šalju u izolaciju, Anđela je u istoj dobila nervni slom

  • 12

Iako se u trenutku kada su učesnici Zadruge izgovarali ime koga od dva potrčka šalju u izolaciju sve činilo okej, ništa nije bilo okej.

Prva i poslednja ispovest Slobine žene: Ovo je istina o našem braku, razvodu, mojoj trudnoći, Luni i njegovoj mami!

Ni Dušici nije bilo dobro kad je izgovorila njeno ime! Evo ko je NOVI učesnik Zadruge zbog kog će svi bežati preko ograde, a Luna i Sloba DRHTATI! (FOTO)

Naime, Anđela Veštica je tek u izolaciji dobila nervni slom, kada je počela da "prešaltava" u glavi ko je sve nju poslao u izolaciju, a ko Nemanju Đerića Đeksona.

Kada je došla do Sanje Stanković, Anđela je čak i gledaoce uplašila kad je počela da je vređa, preti i iznosi ono što planira od danas da radi Sanji!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ceo dan ću sutra da ih napušavam, samo da se vratim u kuću! Ti ne znaš šta ću da im radim, zbog ovoga što ja sad ne mogu da spavam, zbog ovoga što ja sada razmišljam ko je meni dao glas, ko je bio uz mene... Pa, pogađa me, pogađa me. Ja ne umem drugačije osim šamarčinom! To verbalno mogu dva dana, ali kad vidim da pričaš gluposti okrenem te za 180 stepeni i onda se ućutiš. Batina je iz raja izašla, iz raja! - vikala je Anđela.

HAOS! Sloba i Jelena Golubović se užasno posvađali, on poludeo i poslao poruku Luninom ocu Gagiju Đoganiju! (FOTO)

- Jaooo, ova Sanja, koji je to folirant! Jaoooo! Mrš, bre, za Bor, mamu ti je*em! - počela je Anđela o Sanji.

Saška Karan se u tom trenutku ubacila i pitala je ko je Sanja i da li radi za pare, na šta je Anđela rekla:

- Radi za lovu, ka*a se za lovu! Neću sad da govorim sa kim se sve ka*ala, ali pola grada! Radi kao hostesa, nosi haljine od kojih nijedna nije jeftina, a imaš platu od... Hostesa zarađuje za te haljine i Gucci cipele?! Pa da ti je*em mamu u pi*ku, bre! Ja kad poludim oni nisu svesni šta će da se desi ovde!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U tom trenutku u sobu je ušao gazda, odnosno Lepi Mića, koji je odmah pitao Anđelu šta se dešava.

- Alo, je*aću mamu Sanji, nemoj slučajno da si stao da je braniš! Zato što je ku*va, zato što se ka*a za lovu i svi to znamo, i radi za muriju! Nemoj da se praviš poštena, mamu ti je*em! - vikala je Anđela, dok je Mića rekao da se neće mešati, iako se sa Sanjom zna iz spoljnjeg sveta.

Prva i poslednja ispovest Slobine žene: Ovo je istina o našem braku, razvodu, mojoj trudnoći, Luni i njegovoj mami!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wodman

    15. oktobar 2017 | 11:44

    Ona nasla nekome ds prica o tome...pa pregazilo je milion km qrca sto za pare sto za garderobu i ostalo..nema dana radnog staza osim u najstarijem zanatu i prica nekome nesto..uzas bre

  • Vuki

    15. oktobar 2017 | 15:41

    Ova mora da je zlostavljana u detinjstvu, ima problem sa agresijom bez pokrića..

  • 444

    15. oktobar 2017 | 10:05

    Realno rece i sve tacno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA