≫ 

Ja imam osam razreda osnovne, ali za Macu sam doktor nauka! Gagi Đogani popljuvao Diskreciju zbog Lune!

- Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - rekao je denser

  • 15

Gagi Đogani osuo je paljbu po Maci Diskreciji, budući da mu starleta napada njegovu ćerku Lunu u rijalitiju "Zadruga". Denser ističe da njegova nasledica, kako kaže, ima neko obrazovanje, za razliku od Mace.

BOMBA U 43. GODINI: Dok Luna plače, Sloba boluje, a Kija likuje, Anabela je objavila seksi sliku zbog koje gori internet! (FOTO)

- Macu treba da bude sramota jer vređa moju ćerku. Sve vreme je napada zbog veze sa Slobom. Šta ta Maca zamišlja da je ona? Šta ona tamo predstavlja? Moje dete je završilo neku školu, sada studira, obrazovana je i pismena. Neka bude ona i ''ljubavnica'' i ''rasturačima brakova'', kako Maca kaže, a šta je ta žena? Znamo svi čime se ona bavi. Ja sam završio osam razreda, ali sam za Macu doktor nauka. Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - rekao je Gagi, koji je iskritikovao i na Jelenu Golubović.

Foto: Instagram/gagidjogani

- Ni Jelena Golubović nije bolja. I ona je mnogo osuđivala Luninu i Slobinu vezu. Ona je navodno neka glumica. Trebalo bi onda bar da je pismena. Neke najosnovnije stvari ona ne zna, mene bi bilo sramota na njenom mestu - rekao je denser za naš portal.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA