Svaka joj čast! Veštica nakon izbacivanja iz Zadruge nahvalila Kiju, pa progovorila o Luni i Slobi! (VIDEO)

- Ja Kiju poznajem dugo, nismo sad neke bliske prijateljice, ali se jednostavno znamo - rekla je Anđela

  • 3

Sinoć je Zadrugu napustila Anđela Veštica. A po izlasku iz rijalitija, otišla je u studio i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević popričala o svom učešću i prokomentarisala sve zadrugare. Ona je iznela svoje mišljenje o vezi Lune Đogani i Slobe Radanovića, a takođe je imala i dosta pohvala na račun Kristine Kije Kockar, koja je po njenom mišljenju svakako trebala da uđe u rijaliti i suoči se sa njima.

NERVNI SLOM: Mina pesnicom razbila staklo, krv joj tekla iz ruke, 2 minuta kasnije nastavila je da LOMI, ukućani prestravljeni! (VIDEO)

- Sa moje tačke gledišta, ono što ja mogu da ti kažem, mislim da se malo uzdrmao odnos Lune i Slobe od kad je Kija ušla, što je sasvim logično, jer je to žena sa kojom je proveo 5 godina. Kakva god, njegova je... Ja Kiju poznajem dugo, nismo sad neke bliske prijateljice, ali se jednostavno znamo. Ja mislim da je ona jedna normalna devojka, da nije folirant... To je neko moje mišljenje i da treba imati veliku petlju da dođeš u rijaliti, gde ti je muž sa drugom devojkom. Svaka joj čast što je došla, mislim da je to pravi potez i da će unutra rešiti neke stvari. Dobro je što je došla - rekla je Anđela.

Pogledajte šta je Anđela rekla o Luni, Slobi i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    27. novembar 2017 | 13:33

    Haha jaka mi je ta Kristina Kija kad se zna sa Andjelom Vesticom! Sto se ja ili bilo ko normalan ne zna sa njom?

  • Marko

    27. novembar 2017 | 11:14

    Koga zanima ko koga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA