Što ne sedneš pored njega kad ga voliš?! Jelena Golubović vrištala na Kiju, ona odreagovala nikad jače, a Sloba se IZBEZUMIO! (VIDEO)

- Sad vidim da si ološ, maliciozna, spremna na sve! Kad si spremna na sve, sedi pored njega! - ustala je Jelena i počela da viče na Kiju

  • 22

Učesnici "Zadruge" okupili su se za stolom, a kada je Kija Kockar ustala kako bi nešto rekla, nastao je haos između nje i Jelene Golubović

Pušten snimak razgovora Kije i Slobe o "šifri Mekgregor", Luna pobesnela, pa pokušala da se izvuče na ironiju! (VIDEO)

Kija je sedela pored Jelene Golubović, a kada je došao red na nju da kaže šta ima, Jelena se umešala i počela je prepirka.

- 'Ajde, ćuti malo! - rekla joj je Kija. I to je bilo sve što joj je rekla.

- Neću da ćutim! Što si sela pored mene? Što ne sedneš pored Slobe koga si rekla da voliš za desetku? Što? Zbog njega si ušla! - ustala je Jelena i počela da viče na Kiju.

Printskrin: TV Pink

- Evo, to je tek foliraža! Zato što znaš da sam te napolju branila dok te nisam upoznala! Sad vidim da si ološ, maliciozna, spremna na sve! Kad si spremna na sve, sedi pored njega! Kako imaš želudac da sedneš pored mene?! - nije prestajala Golubovićeva.

- Zastupala sam tebe i brak kao instituciju dok te nisam upoznala, mogla si bar poštovanje prema tome da pokažeš. Ti si prvi dan rekla da ćutim... Prvo si balavica da se meni na taj način obratiš... - nastavljala je Jelena.

Printskrin: TV Pink

Zanimljivo je da je Kija sve vreme ćutala i puštala Jelenu da priča, hladno, sa rukama u džepovima.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    1. decembar 2017 | 22:39

    Ova Jelena ga pretera, dosta ss njom vise. Kija svaka cast najkulturnija si tamo, iznad svih ubedljivo

  • goxy

    1. decembar 2017 | 23:28

    Prostakluk na sve strane !!!Bravo Kija samose drzi💪💪💪🙌🏼🙌🏼🙌🏼👍🏼👍🏼👍🏼

  • TZ

    1. decembar 2017 | 22:56

    Jelena se gubi u svemu, vidi da su drugi interesantniji i jači kandidati za pobjedu. Sada mijenja taktiku ali ide u pogrešnom smjeru jer napada one koje narod voli (Kija, Maca...) a brani ove koje narod ne voli (Sloba, Luna...).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA