Kad izađu iz Zadruge, Sloba će otići sa nekom TREĆOM! Miljanina mama bez dlake na jeziku, Anabeli rekla svašta!

Miljanina majka Marija Kulić izneča je svoje mišljenje i rekla kako smatra da Luna i Sloba nisu zanimljivi

  • 17

Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani večeras su gosti "Zadruge", kao i Miljanini roditelji Marija i Siniša Kulić, a budući da se njih dve ne podnose bilo je i za očekivati da će doći do sukoba mišljenja. 

Luna i Miljana se ne podnose, a sada je Anabela javno rekla šta misli o Kulićevoj! (VIDEO)

Miljanina majka rekla je kako ne smatra da su Sloba i Luna nosioci rijalitija, kao što to misle Anabela i Gagi, što se njima baš i nije dopalo, pa je Anabela uzvratila komentarom da smatra da je trudnici mesto kod kuće, jer dobro zna šta je trudnoća, a rijaliti nije mesto za trudnicu.

Dok su Anabela i Gagi podržavali Luninu i Slobinu ljubav, Miljanini roditelji nisu, a njena majka je rekla da joj njih dvoje nisu zanimljivi.

- Na kraju će biti kad izađu iz rijalitija da Sloba ode kod neke treće. Dosadiće mu i jedna i druga, i otići će sam sa nekom devojkom koja uopšte nema veze sa rijalitijem! - rekla je sa osmehom Miljanina mama Marija Kulić.

Printskrin: TV Pink

Anabela je bila na strani svoje ćerke i Slobe, rekla da ne veruje da će biti tako, pa rekla kako se pre emisije čula sa Slobinom majkom.

- Ja sam se malopre čula sa gospođom Draginjom, divna jedna žena. Preneću ono što mi je rekla: Nemojte, ljudi, da sudite tuđoj deci, gledajte svoje dete - rekla je Anabela, a Gagi se složio kako je Sloba divan dečko.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte i sam početak razgovora Luninih i Miljaninih roditelja:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    18. januar 2018 | 23:37

    Ajoj zmijurine ove Anabele! Ne da gledaocu da progovori odmah ga prekida. A Gagija samo gurka i ucutkuje, covek jedva 2 recenice da je sastavio. Zena ZLO! Zgadila mi se za ceo zivot!

  • Stojanka

    18. januar 2018 | 23:45

    Anabela majka. Pa majka je i zena kojoj je njen muz napravio dete,i ona ne dozvoljava da otac vidja sina. I ona majka koja je vaspitala svoje dete. Kija nije trebala da ulazi,ja sam je tuzia,sto mi je pretila preko telefona. Cuj sad ovo.Sto to nije uradila pre dva mesecakada se srela,vec juce. Dugo ko je ona da kaze da Kija nije trebala da ulazi. I ona nece nikada biti druga,nije ljubavnica. Ljubav pobedjuje i oni ce pobediti.

  • Istina

    18. januar 2018 | 23:42

    Cule se prije Anabela i Draginja!Boze baci ciglu i budi precizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA