HTEO SI DA POBEGNEŠ OD MENE! Marija Ana sasula Filipu sve u lice, pa priznala zbog čega je stvarno ušla u Zadrugu! (VIDEO)

Nakon razgovora svako je otišao na svoju stranu, Filip je završio sa Kijom u krevetu, dok je Marija Ana pričala sa ostalim zadrugarima o njemu

  • 4

Nova zadrugarka Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su u ranim jutarnjim satima pričali o svojoj vezi pre rijalitija, a posle dugog razgovora njih dvoje su se ponovo posvađali.

Žao mi je Lune, Kija i ona bi trebalo da se udruže, Sloba je kriv za sve! Kristinina majka isprozivala Radanovića, pa otkrila koliko su za sve važne pare koje je pevač dobio

- Dva puta sam napravila prvi korak, ušla sam i pozvala te da pričamo. Nisam dobila odgovor danas kad sam te pitala što mi nisi rekao da su te pozvali, da si se spremao, da si pratio to, da si pričao sa jednim ortakom, da si blejao kod njega, da si potpisao ugovor... Tad kad si potpisao ugovor si znao da ćeš kad tad ući i nisi mi rekao! - rekla je Marija Ana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja nisam morao da uđem, ako nisam hteo - rekao je Filip.

- Ne, kad potpišeš ugovor ti si njihov. Ti moraš njih da ispoštuješ. Što mi nisi pričao to? - pitala je ona.

- Zato što nema potrebe - odgovorio je on.

- Zato što si znao da te neću podržavati. Je l' sam zaslužila da mi kažeš?! - pitala je ona.

- Alo, nema potrebe da ti kažem, ako ne želim da uđem! - rekao je Filip.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Filipe, ne laži. Hteo si na taj način da pobegneš od mene i da prekineš celu tu priču! - rekla je Marija Ana.

- Verovatno i to. Je l' sam ti napisao sve u pismu? - pitao je on.

- Ništa mi nisi napisao u pismu, rekao si samo da se kaješ, pa si opet uradio to što si uradio - rekla je ona.

- 24 časa smo provodili zajedno, non-stop smo bili zajedno nikada mi nisi pričao o tim stvarima... Ja sam tebi pričala o svemu, o mom poslu, sve... Kakvu god ponudu da sam imala što se mog posla tiče. Ja sam non-stop pričala sa tobom, ti si samo ćutao u poslednje vreme, zato što si znao za to i zato što si imao u planu da mi zabodeš nož u leđa i da odeš! - tvrdila je Marija Ana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Zašto si onda ušla ovde ako ti je sve do j*ja? Što si ušla ovde gde sam ja?! - pitao je on.

- Prvih mesec dana sam imala želju da uđem da bih te vratila opet, kako god da ispadnem ćurka kao što sam ispala na "Farmi". Posle tih mesec dana me prošlo i bila sam u fazonu samo da ga ne gledam ni na tv-u, posle toga si mi se zgadio... Imala sam osećaj da kada te vidim to više neće biti to. Pravio si neke gluposti, znaš i sam i onda sam ušla zbog svog marketinga - rekla je ona.

Nakon njihovog razgovora svako je otišao na svoju stranu, Marija Ana je pričala sa ostalim zadrugarima, dok je Filip otišao u krevet kod Kristine Kije Kockar.

Pogledajte razgovor Marija Ane i Filipa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    24. januar 2018 | 10:52

    Ovu ste uveli da skrenete priču sa preljubnika.....

  • Gale

    24. januar 2018 | 11:39

    Ova kanda igra Kijinu igru! Dzaba ti draga,nacija vec ima svoju ostavljenu,prevarenu "ucveljenu" jadnicu! Koja se itekako dobro uklopila u taj"polusvet"....sa jednim takvim je i zivela srecno do javne preljube. E,Miki,Miki,pobedices jer ne glumis!

  • Ha ha

    24. januar 2018 | 20:27

    Ova proganja Filipa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA