≫ 

NIJE MOGLO GORE: Veliki šef zbog Mine ŽESTOKO kaznio sve zadrugare, posle nove odluke svi su zaćutali! (VIDEO)

Veliki šef nije imao nikako milosti prema učesnicima

  • 11

Veliki šef kaznio je Minu Vrbaški mesečnim honorarom zato što je ostalim učesnicima "Zadruge" otkrila informacije iz spoljneg sveta, što je najstrože zabranjeno. Ali to nije bilo sve. Naime, Veliki šef se odlučio za još jednu kaznu, koja se odnosi na sve zadrugare.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da je Mina danas kažnjena zbog iznošenja informacija iz spoljašnjeg sveta i da vas je zatrpala tačnim, polutačnim i netačnim informacijama, doneli smo sledeću odluku - kako ste skoro svi dobili raznorazne informacije i kako je većina vas obaveštena o tome šta se dešava u spoljašnjem svetu, zbog odluke koju smo doneli možete se zahvaliti samo Mini - čitao je pismo ovonedeljni vođa Vojke i nastavio:

- Mislimo da je zbog svega što vam je ispričala nepotrebno da se čujete sa svojima, jer ste uprkos zabrani o iznošenju informacija obavešteni šta misle vaši, šta se dešava napolju, kao se osećaju i slično. Žao nam je što ćete ostati uskraćeni za telefonske pozive zbog informacija koje je Mina iznela, posebno zato što nije sve što je rekla istina, pa će pojedinci ostati uskraćeni za prave informacije i za ono što se zaista događa. U narednih mesec dana su telefonski pozivi u "Zadruzi" zabranjeni, pa vas obaveštavamo da novac nema potrebe da štedite za pozive kojih neće biti. Sve znate, o svemu ste obavešteni, nepotrebno je i suvišno da se čujete sa svojima - pročitao je Vojke pismo.

Svi su zaćutali, a onda su se redom oglašavali. Najpre Lepi Mića.

- Moramo poštovati pravila produkcije, kada se nešto kaže, da se to poštuje - rekao je Lepi Mića.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    11. februar 2018 | 23:04

    Ala ih je Mina ukanalila,ali oni i ovako sve znaju i bez poziva,izreziran ceo rijaliti.(i kad je zurka se unose informacije iz spoljnog sveta)tako da...sve je jasno.

  • xxx

    11. februar 2018 | 23:29

    Ova Mina je tako bezvezno stvorenje i samo donosi probleme i sebi i ostalima.Ne vidim ni zasto je prvi put usla a kamoli da je vrate opet!

  • Jovan

    12. februar 2018 | 06:47

    Što je uopšte vracena ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA