≫ 

Kija i Sloba oborili sve rekorde gledanosti od početka "Amidžija", a Lunina reakcija na ovu vest je iznenađujuća (VIDEO)

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima i čestitao Kristini i Slobi na veoma uspešnom gostovanju

  • 30

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar definitivno je obeležio prvu sezonu "Zadruge", podelivši i Srbiju i region na dve strane.

Brak između Kije i Slobe i prethodne noći bio je glavna tema, prilikom njihovog gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Najtužnija scena: Kija umalo zaplakala dok je Sloba pevao "Maskenbal" (VIDEO)

Kako se i očekivalo gledanost je bila ogromna, a jutro nakon gostovanja u Zadrugu je stiglo i pismo Velikog šefa sa zvaničnim obaveštenjem o gledanosti.

- Dragi zadrugari, kao što znate utorkom uveče se na televiziji Pink emituje "Amidži šou" a sinoć su gosti bili Slobodan i Kristina. "Amidži šou" je inače emisija koja ove godine obeležava desetu sezonu i do sada je emitovano preko 400 emisija. Želimo da vas sa ponosom obavestimo da je sinoćna emisija oborila sve rekorde gledanosti. Rejtinzi su dokaz da je priča o njih dvoje i njihovom braku najintrigantnija priča na Balkanu. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Slobi i Kiji. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je pismo ovonedeljni vođa Tomislav Panić.

- Prvenstveno da se zahvalim Ognjenu i produkciji na pozivu u emisiju, drago mi je da smo uspeli da prebacimo emisiju da ode u nekom šaljivom i zabavnijem smeru od svega ovoga što se dešava ovde, da sam imao priliku da predstavim i svoje pesme. Imali smo tu neke zabavne igrice i ništa nije bilo nešto škakljivo. Bilo je opušteno i zaista mi je bilo uživanje biti u toj emisiji. Želim da se zahvalim i Ognjenu i produkciji - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Hvala Ognjenu što nas je ugostio i produkciji što je sve organizovala, bilo je zabavno! Kao što Sloban kaže bilo je igrica, bilo je i ozbiljnijih pitanja. Bilo je zanimljivo, imali smo malu tremu, malo je bilo neprijatno pred snimanje kako ćemo se snaći, ali smo se opustili, Ognjen je bio dobar sagovornik i bilo mi je drago što je i Slobodan bio opušten. Odmah je i meni bilo lakše, ipak on ima više iskustva sa televizijom - rekla je Kija sa osmehom.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- U budućnosti će možda biti kontra! - dobacio je Miki.

- Da. Publika je bila super, hvala im što su bili opušteni! I drago mi je što smo oborili rekorde za svih 10 sezona, a svi znamo kakvi gosti su dolazili u "Amidži šou" - rekla je Kija.

- Ovakve goste još nije imao! - kazao je Miki.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ovakve nije! Drago mi je što je krah mog braka oborio rekorde! (smeh) Da se našalimo ponovo... (smeh)- rekla je Kija.

- Kristina, crni humor! - dobacila je Dragica.

- Meni uopšte nije crni humor, ja sam uživao u emisiji! - rekao je Sloba.

- Da, uživali smo! Bilo je stvarno super - složila se Kija.

Dok su Kija i Sloba iznosili svoje utiske iz emisije Luna Đogani je sve to pomno slušala, sa tužnim izrazom lica.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Po njenoj reakciji videlo se da joj nije nimalo drago zbog onoga što je čula, pa je odmah nakon ovog sastanka otišla u krevet.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte kako Kija i Sloba komentarišu emisiju u kojoj su zajedno gostovali:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. mart 2018 | 17:03

    Moja porodica i ja gledamo ZADRUGU a i sinoć smo gledali zbog Kije.NIKAKO ZBOG SLOBE.Kija do pobede.VEĆINA SE OKOMILA NA KIJU KAO DA NISU NORMALNI.

  • Ljubav

    21. mart 2018 | 15:16

    Rekord je podigle Kija Sloba sa ovim veze nema

  • xxx

    21. mart 2018 | 15:49

    Svi uz Kiju!!!!!Videli ste mizerno ponasanje Slibodana sinic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA