≫ 

Znaš li koji su smrtni grehovi? Zašto, majko, to nisi naučila svoje dete? Kijini fanovi žestoko uzvratili Anabeli (FOTO)

- Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu - poručili su Anabeli navijači Kije Kockar

Nakon što je Anabela Atijas uputila šokantnu poruku svima koji ne podržavaju ljubav Slobe i Lune, oglasila se i "druga strana", Kijini fanovi koji se nisu složili sa onim što je Lunina majka poručila.

Dželati ljubavi, ne zaboravite da svi dođemo pred isti sud! Anabela uputila šokantnu poruku onima koji ne podržavaju Lunu i Slobu (FOTO)

Dragi Dželati ljudskog dostojanstva i ljubavi, ne zaboravite da na kraju ipak svi dođemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva- poručila je Anabela.

- Dragi bože opraštam svim zalutalim dušama koje se hrane bolom mog deteta! - napisala je Anabela u okviru svoje druge objave.

Sada je usledio odgovor Kijinih navijača.

- Draga Anabela, pošto si, vidimo, ćerku vaspitala da veruje u boga, da poštuje osnovna načela, principe i kodekse, pošto vidim da daješ sebi za pravo da u ime Boga opraštaš nama, zalutalim dušama koje se hranimo bolom tvog deteta? Nazivaš nas dželatima ljubavi i ljudskog dostojanstva? Ženo! Majko! Stidi se! Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu. Okani se društvenih mreža, prozivki, jadnih komentara, pokušaja da ukaljaš i poniziš drugog da bi svoje oprala. Bog je veliki i oprašta. Vama će i ljudi oprostiti kad vide pokajanje, kad vide stid, kad vide žaljenje. Sedi u ćošak, spusti glavu među kolena i ženo zapitaj se - prvi je deo poruke objavljene kao odgovor.

Evo i drugog dela: 

Foto: Instagram/dnevna_doza_kije

Video: Seks akcije Slobe i Lune

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    22. mart 2018 | 18:57

    Pokusaj,za one koji podrzavaju Anabelu da im se bar nesto objasni! Mi koji ne podrzavamo preljubu,nismo LAZNI moralisti,nego preljuba jeste nemoralna i jeste jedan od 7 smrtnih grehova! Takodje sve zene znaju da nije tesko skinuti nekog slabica....odlicno znamo sta mu tacno treba dati i bice nas....ali ,jos bolje znamo....da to ne treba da se radi,da nije lepo,nije moralno,razmisljamo o tudjim osecanjima takodje! Vole svi i tuguju svi ...i vole svoju decu najvise na svetu ! Svako ko se vencava,misli da je to nesto za ceo zivot! Tako da,kada nadjete nekog ozenjenog muskarca a pomislite da je vasa sudbina....znajte da NIJE,jer je ZAZET. Ima tamo negde neki slobodan,koji vam je sudbina....jer oteto je uvek i prokleto!

  • ila

    22. mart 2018 | 21:43

    Bolje da se ne oglasava ta majka!Pa ona je i savjetovala Lunu da se snjim spetlja,jer joj se svidio,a bili su na svadbi zajedno i dopisivali se.A,ta ista brizna majka,Anabela je otela,trudnoj djevojci momka,koji je mladi od nje 13 godina.I jedan fini djecak raste bez oca.Spava li mirno on,spava li mirno Anabela?O Slobinoj mami necomo,koja mrzi svoju jos uvjek snajku.Kija do pobjede!Veliki dio BiH je uz Kiju!Nedaj se lavice!Poz. za Kijevce!Idemoooo!

  • Tacy

    22. mart 2018 | 19:11

    Anabela , ako uopste zelis dobro svojoj cerki vadi je iz zadruge sto pre i pokusaj da uradis ono sto si trebala mnogo ranije . Nauci je moralnim vrednostima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA