≫ 

Kako ćemo nastaviti vezu? Kija ubeđena da svi hoće kadar preko nje, pala u depresiju zbog Andrije (VIDEO)

- Bojim se da ću prsnuti kada izađem, da će me udariti srčka - priznala je Kija

  • 53

Tokom razgovora sa Anom, Kija je priznala da je u ozbiljnoj depresiji i da ne zna šta će biti sa njom i Andrijom Lazovićem.

Nadala sam se da će biti otac moje dece: Kija otvorila dušu i rekla šta želi da uradi sa Slobom posle rijalitija

Kristina je ispričala da je najviše brina njena budćnost sa Andrijom.

- Mislim, kako ćemo Andrija i ja imati normalnu vezu kada će svi nastaviti da nas smaraju. Možda se i on ohladio od mene... I sve što priča ovaj majmun, debilčina...'Oće kadar, hoće slavu preko mene. Cela kuća se nakačila na mene, svako drugo pitanje gledalaca je u vezi mene - rekla je Kija i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Ti nisi bila tu kada sam mu rekla: "Misliš da ćeš dobiti da radiš Skrivenu kameru u "Amidži" šouu? 'Oćeš ku**c!". Bojim se da ću prsnuti kada izađem, da će me udariti srčka.  To gde sam ja, to samo ja znam - zaključila je Kristina.

Kija o Andriji i Slobi.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milja

    7. april 2018 | 16:10

    Istina je da svi jure kadar na njen racun,ali nece im pomoci.Kija ne sekiraj se,nisi svesna koliko imas obozavaoca.Tebi nece biti problem da nadjes pravog muskarca za sebe.Ako te Andrija ne ceka,znaci da te nije vredan.Napred,uzivaj.

  • Glas razuma

    7. april 2018 | 16:24

    Neka se svakoj devojci/ženi koja ne razume Kristinu, dogodi to što se njoj dogodilo... Javno, na televiziji pred ogromnim brojem gledalaca, prevarena i obmanuta, bez izvinjenja... Kakva god da je osoba, nijedna žena to ne zaslužuje! Neverovatno je da bilo ko normalan može podržavati suprotnu stranu...

  • dragana

    7. april 2018 | 15:14

    E, to je taj problem kod tebe. Misliš da si do te mere važna, da tebe nema ne bi bilo ni rijalitija. Tako je verovatno,/ nisam sa vama živela pa da znam/, bilo i u braku, ja, ja, ja, ja....ja birala frizuru, ja birala garderobu, ja birala pesme, ja birala destinacije, ja birala društvo... ja, ja, ugušila si ga, to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA