≫ 

Kija i Sloba nakon Zadrugovizije ćaskali duže od 2 sata, a onda joj je on zapevao stihove svoje nove pesme koji kao da su pisani za nju! (VIDEO)

Kija i Sloba su se izdvojili od ostalih zadrugara, a onda su dugo ćaskali i sabirali utiske sa Zadrugovizije

  • 28
Kija i Sloba, Printskrin: TV Pink

Kija Kockar i Sloba Radanović su ovonedeljni potrčci, pa samim tim borave u istoj sobi za izolaciju. Njih dvoje su po završetku četvrte po redu Zadrugovizije otišli u sobu kako bi odmorili, ali pošto su bili prilično raspoloženi započeli su razgovor.

Završena Zadrugovizija 4: Kija i Ana pobedile u tri kategorije, Sloba i Luna osvojili najveću novčanu nagradu (FOTO) (VIDEO)

Komentarisali su nastupe na Zadrugoviziji, a Kija je više puta ponovila kako je srećna i zadovoljna. Radanović je takođe bio dobro raspoložen, a u jednom trenutku zapevao je svojoj supruzi i otkrio stihove pesme koju će sniminti nakon izlaska iz Zadruge, a koji kao da su pisani baš za nju.

Kija i Sloba, Printskrin: TV Pink

- Gledaj kako patim, sve bih dao da te vratim. Sve bih dao da te ne pustim mislim da srce neće moći, spasi me i odnekud mi dođi - pevao je Radanović.

Nakon ovoga nastavili su razgovor o različitim temama, a onda se on prisetio i svog rođendana.

- Najveći poklon ću dobiti za rođendan kada izađem odavde - rekao je Sloba.

- I od mene ćeš dobiti jedan za dve nedelje od tada - dodala je Kija aludirajući na papire za okončanje braka.

Pogledajte razgovor Slobe i Kije:

VIDEO Prva ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nale

    12. jun 2018 | 16:54

    On je isplanirao da bude sa Lunom-samo prica i sa Krisninom da ga ljudi ne bi totalno osudili i da uzme koju nagradu.Luna i Sloba su sve ovo dobro isplanirali....Volela bih da pobedo Krishina,zena koja voli svog muza.

  • tamo

    12. jun 2018 | 16:35

    dakleM, reklo bi se u narodu, bolje znati, nego imati... ima decko glas, al' sta mu vredi kad mu zena odnese pobedu ispred nosa :-)

  • Cica

    12. jun 2018 | 17:50

    Slusate li trenutno Kiju dok prica sa drvetom mudrosti. Pa ova zena koliko god bila ostavljena laze i manipulise i prica za narod. Ona non stop u glavi smislja sta da radi kako da skrene paznju na sebe. Ko je tera da prica. Ona vredja zene koje su samohrane majke vredne radne iz svih slojeva drustva prosle golgotu ali ostale dostojanstvene. Da ne bi odmah uporedjivali Lunu ogradjujem se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA