≫ 

Zadrugari zanemeli od šoka kad im je pušten snimak tuče! Stanija nije treptala, David spakovao stvari i lupao na kapiju! (VIDEO)

Veliki šef je doneo odluku da zadrugarima pusti snimak tuče koja se dogodila između Davida, Vladimira i Aleksandre

  • 40

U Zadruzi se danas ceo dan polemiše o tuči koja se dogodila u poslepodnevnim časovima, posle koje je Vladimir Tomović diskvalifikovan zbog nasrtanja na Aleksandru Subotić.

Veliki šef je doneo odluku da zadrugarima pusti snimak tuče, nakon čega su se okupili za stolom i pažljivo pratili sve što se dešavalo.

"Vladimirka, pi*ko ljigava, postaješ devojčica!" Ljuba Pantović opasno zapretila Vladimiru nakon što je udario njenu ćerku Aleksandru! (FOTO)

Printskin: TV Pink

Stanija nije treptala dok je čekala trenutak kada se Vladimir i Aleksandra sukobljavaju, David je rukama pokrio uši, Aleksandra je bila smirena, a pojedini su se hvatali za glavu...

Printskin: TV Pink

Nakon što su odgledali snimak, zadrugari su skočili i vikali kako Vladimir nije kriv, jer se, kako su rekli, na snimku nije videlo da je udario Aleksandru.

Printskin: TV Pink

Neviđena makljaža u domaćim rijalitijima! Vladimir diskvalifikovan iz Zadruge, Stanija u suzama! (FOTO) (VIDEO)

Printskin: TV Pink

Upravo zbog ovoga su David i Aleksandra rešili da momentalno napuste Zadrugu, pa je Dragojević lupao na kapiju razjareno. Kasnije su pakovali stvari, međutim, do ovog trenutka su i dalje u rijalitiju.

Printskin: TV Pink
Printskin: TV Pink

Pogledajte snimak:

VIDEO: Aleksandra je i letos pretučena

VIDEO: Vladimir provocirao Staniju, ona mu otkrila šta je radila bivšem dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    5. oktobar 2018 | 23:21

    Haha pa da je nije udario ne bi bio diskvalifikovan tako brzo, to govori sve.

  • Eni

    6. oktobar 2018 | 00:32

    Bas me zanima zasto su im pustili skracen snimak ,svi koji smo gledali live smo videli a postoje i snimci na yt gde se udarac jasno vidi.

  • B

    6. oktobar 2018 | 07:44

    Aleksandra ga je refleksno udarila ali udarila ga je. Aleksandri treba kazna mesecni honorar a ono Vladimirovo (pesnica u glavu devojci) je bilo za diskvalifikaciju i nista manje od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA