Skupili se da vežbaju bilder, dizač tegova, strongmen i powerlifter! Šta mislite ko je najjači? (VIDEO)

Na testu ko će uraditi najviše čučnjeva sa tegom na leđima suočili su se sportisti kojima je dizanje tegova sastavni deo treninga i takmičenja

  • 4

Ako ste se ikada pitali ko je snažniji bodibilder, dizač tegova, strongmen takmičar ili power lifeter sada je prilika da to saznate.

Na jednom testiranju u dizanju tegova iz čučnja okupila su se četiri momka, Patrik, takmičar u disciplini Strongman (juniorski šampion Nemačke), zatim Robert, dizač tegova višestruki šampion Nemačke i 9. na Evropskom prvenstvu.

Čast bodibildera branio je Dorian dva puta šampion Nemačke i četvrti na Svetskom prvenstvu i na kraju Tomas, Powerlifter, prvak u benč presu.

Oni su imali na raspolaganju 5 minuta da podignu teg iz čučnja što više puta. Težina je bila određena njihovom kilažom, pa su tako strongmen i powerlifter koji su težili oko 120 kilograma dizali težinu shodno svojoj masi.

Dok su Bodibilder i dizač tegova dizali manju težinu, odnosno shodno svojoj masi od 70 kilograma težine.

Kao što se očekivali nasnažniji su bili dizač tegova i powerlifter sa po 73 ponavljanja, pa onda stongmen sa 60 i na kraju bilder koji je bio najslabiji sa 50 ponavljanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek Konor

    12. oktobar 2014 | 16:03

    Koliko ja gotivim ove strongman-e. Pogledajte samo kakve stvari rade ti ljudi na takmičenjima i ostaćete bez reči.

  • Milos

    12. oktobar 2014 | 21:44

    Bodibilderi su najslabiji u ovoj kategoriji jer pretezno rade vezbe guranja, u klipu na Youtube: Natural Bodybuilder meets Strongman! cete videti i zasto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA