SEĆANJE! Kako je Medžik Džonson razbio pejdžer Vlada Divca! (VIDEO)

Legendarni košarkaš Lejkersa držao je sastanak sa ekipom, a onda je čuo zvono koje je dolazilo iz pravca gde je sedeo Srbin

  • 0

Legenda NBA lige i LA Lejkersa, Irvin Medžik Džonson, oduševljavao je ljubitelje basketa dok je igrao, ali kao trener se nije baš najbolje snašao.

U vreme kada se povuka sa terena zbog HIV virusa, Medžik je posle kratke pauze, preuzeo tim Lejkersa kao trener. Bila je to još uvek ona njegova generacija koju je napusti pre koju godinu gde je igrao i Vlade Divac.

Ipak, kao trener imao je veliki problem, jer nije uspeo da uspostavi dobar odnos sa mladim igračima (NIk Van Eksel, Sedrik Sebalos Vlade Divac i drugi), a nije ni mogao da mnogo pritiska i bude grub prema starijima sa kojima je igrao skoro deceniju u timu poput Džejmsa Vortija, Kurta Rembisa, Sema Bouvija...

Lejkersi su imali očajan skor iako je Medžik preuzeo tim kao treći trener sezone i ostvario je tek 5 pobeda iz 11 mečeva. A posle 18 godina Lejkersi nisu uspeli da se domognu plej-ofa.

Međutim, jedna scena tokom Medžikove trenerske ere je bila najupečatljivija. Medžik je zakazao sastanak u rano jutro u 7.20h

Printskrin: Youtube/keptic's channel Printskrin: Youtube/keptic's channel

Objašnjavao je igrači da to što nose dres Lejkersa ne znači da to treba da koriste za zabavu i za muvanje devojaka, jer kad jednom ne budu igrali više u timu niko ih neće ni pominjati.

U jednom trenutku zazvonio je nečiji pejdžer. Soba u kojoj je bio sastanak je bila mala i vrlo lako je moglo da se odredi odakle zvuk dolazi.

Svi su pogledali ka Divcu, koji je držao ruku u džepu očajnički pokušavajući da isključi pejdžer

- Vlade, daj mi taj pejdžer - rekao je Medžik.

Naš legendarni as mu je dodao a Džonson je uzeo i zavrljačio ga u zid i razbio u paramparčad.

- Eto to je ono o čemu sam vam pričao o ozbiljnosti u svakoj situaciji - progunđao je Irvin Džonson.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA